Πλήρης επιβεβαίωση της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” – ΟΚΤΩ οι Αντιδήμαρχοι – Ο Βασιλείου αναπληρωτής Δημάρχου – Αναβάθμιση Σωτηρόπουλου

.

Πλήρης είναι η επιβεβαίωση του άρθρου της εφημερίδας μας, το οποίο δημοσιεύτηκε προ ημερών και αφορούσε τους ΟΚΤΩ πλέον αντιδημάρχους της πόλης μας και τις κύριες αρμοδιότητές τους.

Οι ΟΚΤΩ δημοτικοί σύμβουλοι που ορίστηκαν αντιδήμαρχοι από τον δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο είναι εκείνοι που η εφημερίδα μας είχε προαναγγείλει: Βασιλάκος Θεόδωρος, Βασιλείου Χρήστος, Βουρλιώτης Νικόλαος, Μαρσώνη Θεοδώρα, Περάκης Παναγιώτης,  Πουλάκης Ιωάννης,  Σωτηρόπουλος Δημήτριος,  Φέγγη Αλεξάνδρα.

Ο κ. Βασιλείου ορίστηκε Αναπληρωτής Δημάρχου και έχει πλέον και το πράσινο στις αρμοδιότητές του.

Ο κ. Σωτηρόπουλος αναβαθμίστηκε αφού πλέον είναι στην ευθύνη του η Δημοτική Επιτροπή εκτός των οικονομικών που είχε έως σήμερα.

Ο κ. Πουλάκης πλέον δεν θα είναι αρμόδιος για τα τεχνικά συνεργεία, αλλά η κύρια ευθύνη του θα είναι η καθαριότητα και ο τομέας ανακύκλωσης, ενώ την επιμέλεια των τεχνικών συνεργείων θα έχει πλέον σαν εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Σαββίδης.

Σημειώνουμε πως ΟΛΟΙ οι αντιδήμαρχοι της τελευταίας περιόδου της προηγούμενης περιόδου, πλην Ξανθόπουλου,  παρέμειναν στις θέσεις τους και προστέθηκαν σε αυτούς οι κ.κ. Μαρσώνη και Περάκης, αυξάνοντας τον αριθμό τους από επτά σε οκτώ.

Εκείνο που προκάλεσε πάντως απορίες, ήταν ο μη ορισμός του κ. Μιχάλη Φράγκου σε κάποια θέση Αντιδημάρχου, ενώ δεν υπάρχει το όνομά του ούτε στη λίστα με τους εντεταλμένους Δημοτικούς συμβούλους.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την απόφαση του δημάρχου κ. Μίχου, σχετικά με τον ορισμό των νέων οκτώ συμβούλων, συν των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων.