Ποιοι θα είναι οι επτά Αντιδήμαρχοι, στη νέα διοίκηση από 1η Ιανουαρίου 2024;

Ο Δήμος μας διαθέτει σήμερα επτά Αντιδημάρχους, των οποίων η θητεία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τους κ.κ.:

Βασιλάκος Θεόδωρος, Βασιλείου Χρήστος, Βουρλιώτης Νικόλαος, Ξανθόπουλος Παναγιώτης,  Πουλάκης Ιωάννης,  Σωτηρόπουλος Δημήτριος,  Φέγγη Αλεξάνδρα.

Από τους παραπάνω μόνο ο κ. Ξανθόπουλος δεν εκλέχτηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Οι υπόλοιποι εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και πιθανότατα ορισμένοι να συνεχίσουν από τη θέση του Αντιδημάρχου, εφ΄ όσον το αποφασίσει ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος.

Στα νέα πρόσωπα που εκλέχτηκαν με την παράταξη του Δημάρχου είναι μεταξύ άλλων οι κ.κ. Σπύρος Μίχος, Φράγκου Μιχάλης και Σάββας Σαββίδης.

Από μόνα τους τα παραπάνω πρόσωπα, ιδιαίτερα δύο από αυτά, προϊδεάζουν τη συμμετοχή τους σε θέσεις ευθύνης, π.χ. Αντιδήμαρχοι, επειδή στο παρελθόν έχουν ασκήσει τέτοια καθήκοντα.

Επίσης και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κόκοτας μπορεί να είναι ένας από τους νέους επτά αντιδημάρχους.

Ο δήμαρχος συζητά και ανταλλάσσει απόψεις σχετικά με τα πρόσωπα που θα οριστούν αντιδήμαρχοι, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει για ορισμένες από αυτές τις θέσεις.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας,  ένας – μία, από τους νυν αντιδημάρχους που δεν θα είναι ξανά από την πρώτη Ιανουαρίου, θα προκαλέσει πολλά σχόλια.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την προηγούμενη απόφαση του Δημάρχου με την οποία όριζε τους εν ενεργεία Αντιδημάρχους του δήμου μας: