7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων: “Χριστούγεννα στο 7ο”

.
Αγαπητοί γονείς του 7ου,
.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 7ου…
.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την *Παρασκευή 24/11/2023 στις 18:30* να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χώρο του σχολείου σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πλούσιο μπουφέ.
.
Το *Σάββατο 9/12/2023 στις 18:30*, θα σας περιμένουμε στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, το escape room, και το χριστουγεννιάτικο bazaar που έχουν επιμεληθεί τα μέλη του Δ.Σ. με την πολύτιμη βοήθεια των γονέων. Οι μαθητές των τάξεων Α,Β,Γ θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ενώ οι μαθητές των Δ,Ε,ΣΤ θα ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια λύνοντας γρίφους στο escape room, που έχουν επιμεληθεί τα μέλη του Δ.Σ.
.
Το *Σάββατο 16/12/2023 στις 18:30*, θα σας περιμένουμε , μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων στο 7ο στο χριστουγεννιάτικο πάρτι με Ξωτικά, ανιματερ, μαγικά,face painting, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις….
.
Καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής μας, όλοι οι γονείς θα μπορούν να απολαύσουν γλυκά και αλμυρά εδέσματα, καφέ και αναψυκτικά στο χριστουγεννιάτικο μπουφέ μας…..αλλά και να θαυμάσουν και να προμηθευτούν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ιδιαίτερα σπιτικά γλυκίσματα που θα έχουμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας, στηρίζοντας για ακόμα μια φορά το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου μας.
.
Σας περιμένουμε όλους…
.