Νέο συμβάν με απορριμματοφόρο που δεν χωρούσε να περάσει – Ο οδηγός αναγκάστηκε να βάλει όπισθεν στην οδό Ζωοδόχου Πηγής – Διένυσε απόσταση 300 μέτρων!!!

Γράφαμε προ ημερών την αναγκαιότητα που υπάρχει ο δήμος να προμηθευτεί το συντομότερο δυνατόν μικρού όγκου απορριμματοφόρα, διότι καθημερινά υπάρχουν προβλήματα σε ορισμένους στενούς δρόμους.

Τα μεγάλα απορριμματοφόρα δεν χωράνε και υπάρχουν μέχρι και τσακωμοί των πληρωμάτων των απορριμματοφόρων με ιδιοκτήτες Ι.Χ. οι οποίοι νομίμως παρκάρουν τα οχήματά τους, αλλά ο χώρος που περισσεύει για μεγάλα οχήματα δεν είναι επαρκής.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη και εχθές το πρωί στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, αφού το απορριμματοφόρο δεν χωρούσε στο δρόμο μετά την οδό Καραϊσκάκη.

Αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να βάλει όπισθεν και από την οδό Καραϊσκάκη να γυρίσει στην οδό Αθανασίου Διάκου, περίπου 300 μέτρα απόσταση, με τους όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγετε.

Έως ότου παραδοθεί στο δήμο το μικρό απορριμματοφόρο που έχει παραγγείλει, ας ενοικιάσει κάποιο όχημα ή να ζητήσει  από άλλον δήμο να μας διευκολύνει με κάποιο δικό του εάν γίνεται.