Ο Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας, Επί το έργον…

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κουρτινών στις τάξεις και το αμφιθέατρο του σχολείου μας. Οι κουρτίνες είχαν απομακρυνθεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο εσωτερικό του σχολείου, ωστόσο ποτέ δεν επανατοποθετήθηκαν.
.
Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί με την ευγενική συνδρομή των μαθητών του σχολείου μας κρέμασαν σταδιακά όλες τις κουρτίνες στις τάξεις, ενώ μέλη από τον Σύλλογο Γονέων συνέδραμαν με χαρά στην τοποθέτηση εκείνων στον χώρο του αμφιθεάτρου.
.
Να πούμε ότι η τοποθέτηση θα είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα, εάν υπήρχε ανταπόκριση σε αίτημα για ανεύρεση σκάλας, όπου τελικά έγινε χρήση μιας παλαιάς και ιδιαίτερα επικίνδυνης.
.
Παρ’ όλα αυτά, το εγχείρημα ολοκληρώθηκε αισίως και ασφαλώς ενώ οι χώροι του σχολείου μας ζωντάνεψαν και ομόρφυναν ξανά.
.
Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί ότι εκκρεμούν ηλεκτρολογικές εργασίες, για τις οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει σχετικός προγραμματισμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας. Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά ακόμη και το μάτι ενός μη ειδικού μπορεί εύκολα να διακρίνει τα καλώδια που εξέχουν και κρέμονται από τους τοίχους, γεγονός που αφενός δεν εμπνέει καμία ασφάλεια και αφετέρου δεν προδίδει καλαισθησία, όπως αρμόζει σε σχολικό περιβάλλον.
.
Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα επισκεφθούμε το αμφιθέατρο να έχουν μπει όλα στη «θέση τους».
.
Να κλείσουμε κρατώντας μόνο τα θετικά συναισθήματα που απορρέουν κυρίως από την διάθεση και βούληση για συνεργασία, συμμετοχή και προσφορά.
.
Η ισχύς εν τη ενώσει, λένε, και συμφωνούμε απόλυτα!
.
Το ΔΣ