Σταύρος Μπαράκος: “Το επόμενο διάστημα θα δρούμε, θα ενεργούμε, θα πράττουμε, θα εκφράζουμε, θα υποστηρίζουμε, θα δηλώνουμε, θα αναφέρουμε ότι είναι ανάγκη…”

Αγαπημένοι μου συνδημότες και συνδημότισσες, θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους εσάς, (δηλαδή το 49,87%) που πήρατε μέρος στη γιορτή της δημοκρατίας και συμμετείχατε ψηφίζοντας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους φίλους  που με στήριξαν όταν μου έκανε την τιμητική πρόταση ο επικεφαλής του συνδυασμού “ Μαζί με τους Πολίτες”, Κωνσταντίνος  Σαρόπουλος  να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές μαζί του, μαζί με τους εξαιρετικούς συνυποψήφιους μου, που γίναμε όλοι μια όμορφη παρέα σε τόσο σύντομο διάστημα. Αυτοί οι φίλοι από την πρώτη στιγμή, μίλησαν σε δικούς τους ανθρώπους  για εμένα και στο τέλος με ψήφησαν και έτσι με έφεραν στην δεύτερη θέση του συνδυασμού μας, στα ως έχουν μέχρι τώρα αποτελέσματα αφού δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα τελικά και υπολείπονται ακόμα δυο εκλογικά τμήματα.

Δυστυχώς όμως στο τόσο σύντομο διάστημα από την διακήρυξη της παράταξης μας και από την ανακοίνωση των υποψήφιων μας δεν προλάβαμε να επικοινωνήσουμε με τον μεγάλο νικητή των εκλογών που δεν είναι άλλος από την αποχή που έφτασε το 50,13% .

Ένα μεγάλο μέρος από το 50,13% δεν προσήλθε στην κάλπη θέλοντας έτσι να απαξιώσει και να τιμωρήσει τη δημοτική αρχή. Τώρα όμως βλέπουν ότι αυτό που ήθελαν να περάσουν ως μήνυμα απέτυχε και με την αποχή τους έφεραν πάλι στην διοίκηση του δήμου μια παράταξη που δεν επιθυμούν.

Έτσι, θα έχουμε τα επόμενα 5 χρόνια μια διοίκηση που μόνο να χαίρεται δεν μπορεί, αφού το πουλόβερ της έχει αρχίσει να ξηλώνεται κατά 580 ψήφους από τα αποτελέσματα του 2019, αλλά θα έχει και μια δυνατή αντιπολίτευση και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και έξω στην τοπική κοινωνία.

Τώρα, μπορεί κάποιοι να λένε ότι είναι λίγοι οι σταυροί προτίμησης που έχω πάρει, τους απαντώ αυτό: Το προηγούμενο διάστημα ήμουν μόνος, περπάταγα στην πόλη με τα δυο μου πόδια και έβλεπα με τα δυο μου μάτια και άκουγαν μόνο τα δυο μου αυτιά, από την επόμενη μέρα των εκλογών περπατάμε στην πόλη 168 φίλοι που με προτίμησαν και ακούω και βλέπω με 336 μάτια και αυτιά για να έχω να γράφω και να λέω.

Με αυτή τη δύναμη και με τη δύναμη της υπόλοιπης ευχάριστης και ικανότατης παρέας μας  από την παράταξη “ Μαζί με τους Πολίτες” το επόμενο διάστημα θα δρούμε, θα ενεργούμε, θα πράττουμε, θα εκφράζουμε, θα υποστηρίζουμε, θα δηλώνουμε, θα αναφέρουμε ότι είναι ανάγκη, ότι επιβάλλεται, ότι απαιτείται ,ότι αρμόζει για την καλυτέρευση της πόλης μας και για την ενημέρωση των πολιτών της, εντός και εκτός δημοτικού συμβούλιου, όπως  πράξαμε και στην προεκλογική περίοδο σημειώνοντας για παράδειγμα μια μικρή νίκη τότε, όπου με την ουσιαστική και τεκμηριωμένη αναφορά μας στα ελεγκτικά όργανα σταμάτησε η δήθεν ενημερωτική φυλλάδα του δήμου τέλος Ιουλίου, εξοικονομώντας στο ταμείο του δήμου κάποιες  χιλιάδες ευρώ εφόσον δεν επανακυκλοφόρησε.

Σταύρος    Μπαράκος

Από την Δημοτική Παράταξη 

“Μαζί με τους Πολίτες”