Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την αντιπολίτευση στο δήμο, πλην της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” για το θέμα αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομείου

.

Η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου στην πόλη μας, που έγινε γνωστή προχθές, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από συμπολίτες μας.

Υπήρξε δήλωση του δήμαρχου για προσπάθεια ανατροπής της απόφασης με κάθε τρόπο και ακολούθησε Δελτίο τύπου του δήμου, σχετικά με τις επαφές που είχε ο κ. Λάμπρος Μίχος επί του θέματος και τα αποτελέσματα αυτών, που δεν είναι αρκετά σαφή, όσον αφορά την ανάκληση της απόφασης.

Οφείλουμε για την ιστορία πάντως να σημειώσουμε πως εκτός της παράταξης της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” και του κ. Βασίλη Γκιτάκου, καμία άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης του εν ενεργεία δημοτικού συμβουλίου και του προσφάτως εκλεγέντος ΔΕΝ ασχολήθηκε με το θέμα, με κάποια ανακοίνωση, Δελτίο τύπου, διαμαρτυρία, ένσταση ή άλλον δημόσιο τρόπο και ενημέρωση.

Λες και το θέμα της αναστολής λειτουργίας του ταχυδρομείου στην πόλη μας είναι κάτι αμελητέο και δεν πήραν χαμπάρι την ύπαρξη και σοβαρότητα του.

Δεν σχολιάζουμε την στάση της αντιπολίτευσης, απλά την καταγράφουμε.

Επίσης για την ιστορία παρακάτω δημοσιεύουμε την απόφαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματος στην πόλη μας, περιμένοντας και εκείνη περί αναστολής της.