Λεωνίδας Νικόπουλος: “Θα τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την ψήφο σας”

.

Αγαπητοί συνδημότες φίλες κ φίλοι:

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη κ την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Η εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας μου γεννά χρέος ευθύνης απέναντί σας. Να είστε σίγουροι ότι θα τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την ψήφο σας.

Στις εκλογές αυτές θεωρώ ότι η νίκη ανήκει στη δική μας παράταξη. Ανήκει σε όλους τους υποψήφιους στην υποστηρικτική ομάδα μα πιο πολύ ανήκει σ αυτούς που μας ψήφισαν.

Νοιωθω ευτυχής που σε αυτή την εκλογική διαδικασία γνώρισα ανθρώπους αγνούς με ήθος αξιοπρέπεια με σεβασμό στον συνάνθρωπο. Άτομα που αγαπούν πραγματικά την πόλη.

Θελω όλους να τους συγχαρώ για τον τίμιο αγώνα τους. Ειδικοτερα θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ τον γιατρό ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ ενα έντιμο κ αληθινό άτομο που στην ταμπέλα του ιατρείου του αντί για παθολόγος θα ήθελα να γράψω τη λέξη: ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Συμπολιτες μου στις ημέρες μας οι υποσχέσεις των πολιτικών αντιμετωπίζονται με δυσπιστία. Ευτυχώς που εμείς της ομάδας ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ δεν είμαστε πολιτικοί. Ασχολούμαστε με τα κοινά από αγάπη για την πόλη που ζούμε γιαυτο τολμώ να πάρω την ευθύνη αυτής της λέξης.

ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην προσπάθεια για αναβάθμιση της πόλης μια Πόλη σύγχρονη όπως αρμόζει στους κατοίκους της.

Με εκτίμηση

ΛΕΩΝΊΔΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.