Μιχάλης Φράγκου: “Ανανεωμένη και ισχυρή εντολή διοίκησης του Δήμου μας και για την επόμενη δημοτική περίοδο”

.
Φίλες και φίλοι
.
Με τη δική σας έμπρακτη στήριξη, η εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου 2023 χορήγησε στο Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο και το συνδυασμό μας “Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά” ανανεωμένη και ισχυρή εντολή διοίκησης του Δήμου μας και για την επόμενη δημοτική περίοδο, ήδη από την Πρώτη Κυριακή.
.
Εκφράζοντας το σύνολο του συνδυασμού μας, θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα/καθεμία από εσάς για την ψήφο και την ενεργητική σας σύμπραξη στις προσπάθειές μας, με τη δέσμευση να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να δικαιώσουμε την επιλογή σας.
.
Προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με την ψήφο τους με τοποθέτησαν για έβδομη (7η) φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, υποσχόμενος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στις μικρές και μεγάλες προκλήσεις της επόμενης δημοτικής περιόδου.
.
Η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλος μαζί, στρατευμένους γύρω από τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την πρόοδο της πόλης μας, ανεξαρτήτως κομματικών και παραταξιακών επιλογών και μακριά από τα όποια πάθη εύλογα δημιούργησε η προεκλογική περίοδος.
.
Το οφείλουμε στην Αγία Βαρβάρα και τους πολίτες της.
.
Καλή δύναμη σε όλους.
.
Μιχάλης Φράγκου
Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Βαρβάρας
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω