Ένα προφητικό άρθρο της εφημερίδας μας τον Αύγουστο, αποδείχτηκε 100% σωστό, στις 8 Οκτωβρίου, κόντρα στους υβριστές μας

.

Στις 13 Αυγούστου δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τις εκτιμήσεις μας σχετικά με το αποτέλεσμα των προχθεσινών δημοτικών εκλογών, το οποίο βλέπαμε να έρχεται και το οποίο τρεις μήνες αργότερα, στις 8 Οκτωβρίου, βγήκε 100% αληθινό και απόλυτο.

Άρθρο το οποίο τότε προκάλεσε την μήνιν ορισμένων, την αντίδρασή τους, απέδειξε τον εθελοτυφλισμό τους και γίναμε δέκτες χαρακτηρισμών από διάφορους και διάφορες “γιάφκες”, με επίθετα όπως προβοκάτορες, ψευδοπροφήτες κ.ά κοσμητικά επίθετα.

Άτομα που δεν είχανε καμία επαφή με την πραγματικότητα ή αν την είχανε την κρύβανε με επιμέλεια, μας “μαλώσανε” επειδή γράψαμε αλήθειες, με βούλα και υπογραφή.

Μεταξύ άλλων γράφαμε πως οι παρατάξεις ΠΙΕΡΑΚΕΑ και ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, με σχεδόν ταυτόσημο πρόγραμμα, έπρεπε να συνενωθούν για να υπάρξει, εάν το θέλανε, ένας ισχυρός συνδυασμός στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Δεν μας άκουσαν και ας γευτούν τώρα το πικρό ποτήρι της ήττας τους, μέχρι την τελευταία σταγόνα, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, εάν και εφ΄ όσον εμφανιστούν στο μέλλον σε αυτά.

Το γιατί δεν τα βρήκαν, ας βγούνε να το πούνε.

Να βγούνε να εξηγήσουν στον κόσμο γιατί ναυάγησαν όσες προσπάθειες έγιναν και από ποιους και με ποια αιτιολογία – δικαιολογία, από πριν τον Ιούνιο.

Οι εμφανιζόμενοι σαν φορείς της αλήθειας, ας ενημερώσουν τον λαό για τους λόγους της αποτυχίας τους να συμπράξουν και ποιοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν εμπόδιο σε μια τέτοια προοπτική.

Το άρθρο μας κατέληγε ως εξής:

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε εκείνο το άρθρο αυτούσιο, όχι μόνο σαν απόδειξη της 100% ορθότητάς του, επί των προβλέψεων και εκτιμήσεων του, αλλά και σαν μάθημα σε όσους ξερόλες “σωτήρες”, τυχόν εμφανιστούν στο μέλλον, αγνοώντας την πραγματικότητα, με αγωνία για την καρέκλα και όχι τις πραγματικές ανάγκες της πόλης μας και των κατοίκων της.