Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης ανέλαβε την ευθύνη για την ΜΗ ονομασία του κλειστού “ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΟΡΔΑΛΗ”

ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 4

Γράφαμε πρόσφατα πως ο Δήμος δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα της συμπολίτριάς μας χρυσής παραολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012), Μαριλένας Κορδαλή, για την χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδό Σιπύλου, τις πρωινές ώρες που υπάρχει κενό χρήσης για να προπονείται.

Γράφαμε επίσης πως πως παρ’ ότι ο Δήμος αποφάσησε να δώσει προς τιμήν της το όνομά της στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού, έως σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά ΔΕΝ έχει τοποθετήσει ταμπέλλα με το όνομά της.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάγκας έθεσε ερωτήματα για το συγκεκριμένο θεμα προς τη Διοίκηση του Δήμου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Στην αρχή του απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος υποστηρίζοντας πως δεν έχει κατατεθεί τέτοιο αίτημα από την αθλήτρια και πως ουδέποτε ο Δήμος αρνήθηκε να της δώσει ώρες για προπόνηση.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος όμως σε αντίθεση με τον κ. Λεωτσάκο παραδέχτηκε πως όντως υπήρξε αίτημα της αθλήτριας  από πέρισυ τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, που ατόνησε στην συνέχεια, αλλά γίνεται προσπάθεια να δοθεί λύση στο αίτημα της Μαριλένα Κορδαλή  τώρα.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης από την πλευρά του ανέλαβε την ευθύνη για την ΜΗ έως σήμερα ανάρτηση ταμπέλλας στο κλειστό Γυμναστήριο που θα φέρει το όνομα του χρυσού κοριτσιού της πόλης μας.