Μαριάννα Τουμαζάτου: “Στη μάχη της Περιφέρειας με τον Νίκο Χαρδαλιά”

Μαριάννα Τουμαζάτου:

“Στη μάχη της Περιφέρειας με τον Νίκο Χαρδαλιά”

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά με την παράταξη «Αττική Μπροστά» την οποία αποδέχθηκα με χαρά, ήταν για εμένα τιμητική καθώς καλούμαι να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά στην προσπάθεια διαμόρφωσης ενός καλύτερου μέλλοντος, τόσο για εμάς τους νέους, όσο και για τις επερχόμενες γενιές. Αποτέλεσε λοιπόν για εμένα μία τεράστια προσωπική πρόκληση αλλά και παράλληλα ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητες μου και το ζήλο μου σε ευρύτερο πεδίο τοπικής αυτοδιοίκησης. Άλλωστε διαχρονικά η πεποίθησή μου ήταν πως η κριτική από μόνη της δεν είναι ικανή να αλλάξει κάτι.
.
Η τετραετής εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών αλλά και ως Αντιδήμαρχος ΚΕΠ και εξωστρέφειας με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι απαιτείται πολλή δουλειά, αν πραγματικά θέλουμε να δημιουργήσουμε μία Περιφέρεια η οποία θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο βιώσιμης ανάπτυξης με σκοπό να ανταποκριθεί με ακόμα πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες των 66 δήμων μας. Βασικό αρωγό στην αποστολή αυτή θα αποτελέσει το επιτυχές έργο που εκπονήσαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με τον κο Λάμπρο Μίχο αλλά και η αδιάκοπη παρουσία μου στην πρώτη γραμμή του ιδιωτικού τομέα παράλληλα με τα θεσμικά μου καθήκοντα.
.
Είναι βέβαιο πως η Περιφέρεια Αττικής έχει όσο ποτέ ανάγκη την ανανέωση και κυρίως την επιστράτευση δοκιμασμένων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις τις εποχής. Η βεβαιότητα για την επιτυχία της αποστολής μας επιστεγάζεται από την εγγύηση που προσφέρουν οι δοκιμασμένες ικανότητες του επικεφαλής μας κου Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος αποτελεί έναν ακούραστο μαχητή του δημοσίου συμφέροντος ευρισκόμενος αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων κρίσεων οι οποίες έπληξαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
.
Θεωρώ πως έχω διαχρονικά αποδείξει τις ικανότητές μου αλλά και την ενωτική πνοή που εξέπεμπαν οι πολιτικές μου απόψεις όλα τα έτη κατά τα οποία υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση. Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μου από τη Δυτική Αθήνα να στηρίξουν την για ακόμα μία φορά υποψηφιότητά μου προκειμένου η φωνή μας να ακούγεται ακόμα δυνατότερα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας και πρέπει να τον πάμε μπροστά!

.

Μαριάννα Τουμαζάτου