Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ, αγιασμός και πρώτη προπόνηση στα ριμινίτικα, με Χρήστο Πατσατζόγλου στον πάγκο

Ο Α. Ο. Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε αγιασμό στην Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα και κάνει νέο ξεκίνημα  με τον Χρήστο Πατσατζόγλου στο τιμόνι του.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και θα συμμετέχει στη νέα προσπάθεια που γίνεται, με στόχο την άνοδο όπως έχει δηλώσει.

Προχθες πραγματοποιήθηκε μετά τον αγιασμό και η πρώτη προπόνηση που είχε το χαρακτήρα γιορτής με την παρουσία αρκετών οπαδών και φιλάθλων.

Παρόντες η δημοτική αρχή, υποψήφιοι δήμαρχοι, υπ. δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες φίλοι της ομάδας που ήρθαν να ενισχύσουν το νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Ο κ. Παναγιώτης Φωτιάδης παράγοντας και πρωτοστάτης της νέας προσπάθειας του Α. Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ απευθυνόμενος στους παραβρεθέντες τόνισε: «Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε με την παρουσία σας και τις φιλότιμες προσπάθειες όλων όσων βοήθησαν για την πραγματοποίηση του ονείρου μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Χρήστο Πατσατσογλου για την τιμή που μας έκανε να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κεραυνός υπάρχει και οδεύει για την άνοδο του. Όλη η Αγία Βαρβάρα συμπορεύεται για έναν κοινό στόχο»

Μετά την ομιλία του κ. Φωτιάδη ακολούθησε αγιασμός και προπόνηση.

φωτο: MIKRILIGA