“ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” Αγίας Βαρβάρας: “Επίσκεψη Δούρου στο «Λοιμωδών» για τη σωτηρία του!”

Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφτηκε το νοσοκομείο ΓΝ Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα» για να κάνει δήθεν διαπιστώσεις για την υπολειτουργία και την υποβάθμιση του νοσοκομείου. Η κοροιδία του λαού και ο εμπαιγμός συνεχίζονται από την πρώην περιφερειάρχη και το ΣΥΡΙΖΑ ποτ προεκλογικά άρχισε να κόπτεται για το νοσοκομείο.

Η κα Ρένα Δούρου δεν άρθρωσε κουβέντα για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ , τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αντιπολίτευση, αλλα και για τις δικές της ευθύνες σαν περιφερειάρχης Αττικής.  Ήταν οι ίδιοι που όχι μόνο δεν άνοιξαν το νοσοκομείο, όπως ψεύτικα υποσχόντουσαν στον λαό της Αγ. Βαρβάρας αλλά και όλης της Δυτικής Αθήνας, που εξυπηρετούσε το νοσοκομείο πριν το κλείσει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά αντίθετα του έδωσαν με την πολιτική τους μια «σπρωξιά» για ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση.

Επιλεκτικά επίσης, δεν έβαλε κανένα ζήτημα, για το άνοιγμα και την πλήρη επαναλειτουργία του Λοιμωδών ως νοσοκομείο, που χρόνια τώρα είναι διεκδίκηση των σωματείων και των φορέων των περιοχών μας. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι υπόλοιπες παρατάξεις στην Αγία Βαρβάρα που στηρίζονται από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό παράδειγμα , η παράταξη του κ. Σαρόπουλου «Μαζί με τους πολίτες», η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για «αξιοποίηση» του Λοιμωδών. Να μας πουν οι  υποψήφιοι βουλευτές και προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό του, τι είδους «αξιοποίηση» εννοούν. Μήπως επιδιώκουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κο Πολάκη στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, που στην ουσία το ιδιωτικοποίησε;

Δεν μας φαίνεται παράξενο που η κα Δούρου έψαχνε αλλά δεν έβρισκε το έργο του 1.000.000 ευρώ που είχε χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής επί της δική της θητεία για την κτηριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, γιατί γνωρίζουμε ότι για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ τα έργα που δεν έχουν ανταποδοτικότητα, τα «βαλτώνει» η πολιτική τους, που βάζει τη ζωή και την υγεία του λαού στο ζύγι κόστους – οφέλους.

Οι εργατογειτονιές της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου, του Περιστερίου και των άλλων δήμων της Δυτικής Αθήνας χρειάζονται και την αξίζουν δημόσια και δωρεάν υγεία, Γενικό Νοσοκομείο που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων τους και όχι μορφώματα που θα οδηγούν το λαό στους κλινικάρχες και στην ιδιωτική υγεία, αν έχεις να πληρώσεις.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας μαζί με τον λαό της Αγίας Βαρβάρας θα συνεχίσουν τον αγώνα για την επαναλειτουργία του Λοιμωδών σαν νοσοκομείο, πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο, γιατί αυτό είναι το σύγχρονο και το ρεαλιστικό για το 2023.

«Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας