Ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την πόλη μας

Την πόλη μας επισκέφτηκε εχθές το πρωί ο υπ. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από στελέχη  και υπ. περιφερειακούς συμβούλους του.

Τον κ. Χαρδαλιά υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Τ. Ο. της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας,  κ. Μανώλης Ζερβάκης.

Ο κ. Χαρδαλιάς άνετος, απλός και με κατανοητικό λόγο απεύθυνε  χαιρετισμό στον κόσμο που έφτασε στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας για να τον συναντήσει.

Χαρακτηριστικό του κόσμου που παραβρέθηκε, ήταν η παρουσία υπ. δημοτικών συμβούλων ΟΛΩΝ των παρατάξεων του δήμου, πλην της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”, παρ΄ ότι ο κ. Χαρδαλιάς είναι κομματικός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υπ. Περιφερειάρχης μίλησε για τους στόχους και το όραμα του, ειδικά για τη δυτική Αθήνα και την πόλη μας, επικεντρώνοντας ιδιαίτερα στα θέματα ασφάλειας των πολιτών, παιδείας, περιβάλλοντος, νεολαίας, υγείας και άλλων καυτών θεμάτων της περιοχής.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε επίσης: «Αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε τις ίδιες αγωνίες. Που μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη, για τη γειτονιά μας. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές  δεν είναι πόλεμος, είναι μια μάχη προγραμμάτων και ιδεών. Όσοι δίνουν τον αγώνα τους από διαφορετικά μετερίζια δεν είναι εχθροί, είναι πολιτικοί αντίπαλοι».

Σημείωσε δε ότι οι πολίτες ζητούν αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κανένας από εμάς στον συνδυασμό “Αττική Μπροστά” -το ζήτησα ρητά από όλους-  δεν πρόκειται να δεσμευτεί για κάτι το οποίο δεν είμαστε σίγουροι 100% ότι θα υλοποιήσουμε. Ο κόσμος έχει κουραστεί με τα πυροτεχνήματα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί, να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι».