ΗΤΤΑ ΣΟΚ για ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος – Θύμα του αέρα και της μέτριας εμφάνισης που πραγματοποίησε

.

Ήττα ΣΟΚ κόντρα στην ομάδα του Άγιου Ιερόθεου, για την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στον πρώτο της αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου.

Δέχτηκε γκολ από το πουθενά, όταν αντίπαλος ποδοσφαιριστής γέμισε βιαστικά για να μη χάσει την μπάλα και ο αέρας που φυσούσε δυνατά εκείνη τη στιγμή, της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίκτυα της ΑΠΕ.

Παρ΄ ότι το γκολ σημειώθηκε στο 12ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και υπήρχε πολύς χρόνος για να ισοφαρίσει και να πετύχει ακόμα και τη νίκη η ομάδα μας, δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό κάτι τέτοιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον αέρα να είναι υπέρ της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, δεν άλλαξε τίποτα, με το σκορ να παραμένει 0 – 1 υπέρ της αντιπάλου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της πόλης μας δείχνοντας τεχνικά χαρίσματα, απέναντι στον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ που έπαιζε δυναμικά, δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου και η απόδοσή της ήταν μέτρια.

Βεβαίως το αποτέλεσμα αυτό δεν πρέπει να πτοήσει την ομάδα, διότι έχει δυνατότητες και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μπάκας, Μαθιούδης, Σέχου (62΄ Τεπετίδης), Μπίκος, Κατσικογιάννης, Τριάντης, Χατζηροδίτης (62΄ Παλυβός), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς

Το επόμενο Σάββατο η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ αγωνίζεται εκτός έδρας στην Πεύκη, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΑ.