Β. Γκιτάκος: Ιστορική συνέχεια η υποψηφιότητα του Θοδωρή Σουλιμιώτη με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας

.

Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Θοδωρή Σουλιμιώτη στο ψηφοδέλτιο μας, «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας, γιού του αείμνηστου αγωνιστή – κομμουνιστή και επί εικοσαετίας δήμαρχου Αγίας Βαρβάρας, Μήτρου Σουλιμιώτη.

Η υποψηφιότητα του Θοδωρή Σουλιμιώτη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας αποτελεί ιστορική συνέχεια των αγώνων και του έργου του αγωνιστή – κομμουνιστή δημάρχου που μέχρι σήμερα παραμένουν αξεπέραστα και δεν μπορεί κανείς να οικειοποιείται, πλην του λαού της Αγίας Βαρβάρας.

Σ’ αυτόν τον ίδιο δρόμο που χάραξε και πορεύτηκε ο Μήτρος Σουλιμιώτης και όλα τα χρόνια η «Λαϊκή Συσπείρωση», βάζοντας μπροστά τις ανάγκες και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των εργαζομένων και του λαού της Αγίας Βαρβάρας,  συνεχίζουμε και σήμερα.

Χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και αστερίσκους, δύναμη μας ο λαός της Αγίας Βαρβάρας και το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, για να ξαναβάλουμε την Αγία Βαρβάρα σε τροχιά διεκδίκησης και αναμόρφωσης και όχι διχασμού και «παραμόρφωσης», εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων.