Μαρία Βαρβάτση: “Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό!”

.

Μαρία Βαρβάτση – Ιδιωτική Υπαλληλος – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Πιερακέα και την δημοτική παράταξη «Δυνατή Πόλη»

Είμαι η Μαρία Βαρβάτση, φοίτησα στα σχολεία της πόλης μας και είμαι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων.

Από μικρή ηλικία είχα μία ροπή προς τον χορό και το τραγούδι και φοίτησα στη σχολή μπαλέτου του δήμου και το δημοτικό ωδείο. Από τα νεανικά μου χρόνια ξεκίνησα να δείχνω ενδιαφέρον τόσο για τα κοινά όσο και για τα δημοτικά πράγματα.

Ασχολήθηκα με την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ ενώ διετέλεσα αναπληρώτρια γραμματέας νεολαίας του Κινήματος. Από μικρό παιδάκι αγάπησα αυτή την πόλη, έπαιξα στους δρόμους της, έκατσα στα παγκάκια των πλατειών με τους φίλους μου κάνοντας όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι ενεργός πολίτης, ενημερώνομαι και παρακολουθώ τα δημοτικά τεκτονόμενα. Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη», της οποίας ηγείται ο κ. Νίκος Πιερακέας καθώς θέλω να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι έτσι ώστε η Αγία Βαρβάρα μας να γίνει μία πόλη που αξίζει να ζεις.

Επιθυμώ να γίνω η φωνή των απλών ανθρώπων που επιζητούν την αλλαγή στην καθημερινότητά τους ενώ θέλω να δυναμώσει ο ρόλος της γυναίκας στα κέντρα λήψης αποφάσεων και επιδιώκω να είμαι παρούσα εκεί όπου παίρνονται αποφάσεις για το μέλλον των συνδημοτών μου. Ακόμη μέσα από τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Δυνατής Πόλης» θα δώσω μάχη προκειμένου να επανέλθει η αξιοκρατία, η διαφάνεια και να γίνει επιτέλους πραγματικότητα η αναγέννηση της πόλης μας σε όλους τους τομείς.

Πιστεύω στη διαδικασία της συμμετοχικότητας – και της ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, που αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας. Γι΄αυτό λοιπόν στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό! Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου η Αγία Βαρβάρα να γίνει ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ.