Νίκος Τριανταφυλλίδης: “Γιατί ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”

Γιατί ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ:

Διότι θέλω να συμμετέχω, σε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ προσπάθεια στην οποία δεσμευθήκαμε, για τη δημιουργία μιας ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Μιας πόλης ζωντανής και γεμάτης ενέργεια, όπου θα φυσάει ένας αέρας εξέλιξης, καθαριότητας, ασφάλειας, πολιτισμού. Μιας πόλης που επιτέλους θα αποκτήσουν ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Γιατί τώρα :

Γιατί τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια η πόλη και οι κάτοικοι της βρίσκονται σε μια σταθερή απαξίωση από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

 Γονείς που ψάχνουν παιδικές χάρες σε γειτονικούς δήμους για να παίξουν τα παιδιά τους διότι στη πόλη μας είτε είναι κλειστές, είτε επικίνδυνες.

Νέοι που ψάχνουν διασκέδαση, μετακομίζουν σε διπλανούς δήμους, γιατί έχουμε μια πόλη που έχει ΜΕΤΡΟ αλλά δεν έχει ζωή.

Δημότες που θέλουν να ακουστούν τα προβλήματα τους και δεν βρίσκεται κανείς να τους ακούσει παρα μόνο σου λένε κάθε Πέμπτη 5 με 7.  Αν είναι Παρασκευή σου λένε κάνε υπομονή μέχρι την άλλη Πέμπτη και θα το δούμε.  Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά .

Μικροί και μεγάλοι που θέλουν να αθληθούν αναγκάζονται να μετακομίζουν κι αυτοί σε άλλους δήμους, διότι δεν  βρίσκουν χώρους για να αθληθούν.

Επαγγελματίες που είτε κλείνουν τα μαγαζιά τους, είτε δεν ανοίγουν στη πόλη τους  διότι δεν βλέπουν καμία προοπτική ανάπτυξης  και βοήθειας από τη δημοτική αρχή.

Πολίτες που φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν ελεύθερα μέρα μεσημέρι γιατί μπορεί να πέσουν θύμα αδέσποτης σφαίρας, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών χωρίς να τους νοιάζει τίποτα.

Πόλη χωρίς ασφάλεια δεν είναι ΠΟΛΗ.

Σε έναν ΔΗΜΟ που φαίνεται να μην έχει καμία προοπτική.. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ!!

Για αυτό λοιπόν με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ και τον ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ:

Με την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ, διότι μιλάμε για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα και έτσι πρέπει να είναι απ΄ τη στιγμή που μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση.

 Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράνε χρώματα και κόμματα .Είναι θέμα αρχής. Γιατί ένας υποψήφιος που εξαρτά την κάθοδό του από κομματικό χρίσμα είναι υποχρεωμένος να στηρίζει κάθε κομματική απόφαση, ενώ ένας ανεξάρτητος προτάσσει πάντοτε τα θέματα της πόλης, χωρίς να ταυτίζεται με κομματικό φορέα.

Με τον ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, άριστος  επιστήμονας και επαγγελματίας. Ο οποίος διαθέτει όραμα για την πόλη και που με την ηθική, την δικαιοσύνη, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία, αρχές που διακατέχεται, μπορεί να κάνει πράξη το όραμα του και να είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος.

Με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ γιατί πρόκειται για μια νέα, δυνατή ομάδα με  φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, στην οποία συμμετέχουν στελέχη διαφόρων επαγγελματικών τομέων και ειδικοτήτων με κοινό στόχο και σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας.

Με την ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ, διότι στον βαθμό που μπορώ να κατανοήσω τα ζητήματα της πόλης, διαπιστώνω ότι ο συνδυασμός έχει ένα συγκεκριμένο και ώριμο σχέδιο για την πόλη, που αποπνέει ρεαλισμό και στηρίζεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητάω και εγώ τη στήριξη σας μέσω της ψήφου σας για να τα καταφέρουμε μαζί, γιατί μόνο ενωμένοι θα πάμε τη πόλη μπροστά..

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ..!!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΕΡΑΚΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Υπ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ