Αμφισβητούνται από το δήμο, οι ισχυρισμοί περί ηλεκτροπληξίας του 10χρόνου παιδιού

Αμφισβητούνται από το δήμο, οι ισχυρισμοί περί ηλεκτροπληξίας  του 10χρονου παιδιού από ανασφάλιστα καλώδια κολώνας φωτισμού στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Ο δήμος με δελτίο τύπου, μιλάει για ανεπιβεβαίωτη και ως εκ τούτου υποτιθέμενη ηλεκτροπληξία και θα καταθέσει μηνύσεις, σημειώνοντας, πως όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, έχουν να κάνουν με πολιτικά παιχνίδια εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, ζητάμε από την οικογένεια του παιδιού να πάρει θέση και να ενημερώσει με ακρίβεια τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου, τεκμηριώνοντας τα με επίσημα έγγραφα.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Όσον αφορά την εφημερίδα μας:

Η εφημερίδα μας στο σχετικό κείμενο της, μιλούσε για πληροφορίες, επώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο και πιστή στην δημοσιογραφική δεοντολογία, δεν έκανε κανέναν υπαινιγμό κατά του δήμου, ούτε συμμετέχει σε κανένα πολιτικό παιχνίδι.

Ο δήμος έως  τώρα δεν είχε προβεί σε καμία ανακοίνωση για το ζήτημα και δεν μας είχε σταλεί.

Θυμίζουμε πως η εφημερίδα μας ΠΑΝΤΑ δημοσιεύει κείμενα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου του δήμου  και αυτονόητο είναι πως θα δημοσιεύσει ο,τιδήποτε άλλο μας σταλεί σχετικά με το θέμα.