Ανακοίνωση του Τοπικού συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας

Τοπικό Συμβούλιο Νέας Δημοκρατίας
Αγίας Βαρβάρας

Ιούλιος 2016

Ανακοίνωση του ΤΣ Νέας Δημοκρατίας

Θέματα: Δράση Τ.Σ. – Μέσα Επικοινωνίας με τα μέλη/φίλους της Νέας Δημοκρατίας- Ευχαριστίες.

Η δράση του Τοπικού Συμβουλιου.

Από την μέρα που συστάθηκε σε σώμα το Τοπικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο Μανώλη Ζερβάκη,τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου έχουν παρευρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Διοικητική Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονται στη ΝΟΔΕ Β’5.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη του Συμβουλίου έχουν παρευρέθει σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Τ.Ο. Χαϊδαρίου η ΤΟ Πετρούπολης, η ΤΟ Αιγάλεω και η ΤΟ/ΝΟΔΕ Περιστερίου και στην εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού για την Αλλαγή των Κεντρικών Γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα Επικοινωνίας με τα μέλη/φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Το Τοπικο Συμβούλιο εδώ και λίγους μήνες διαθέτει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας και τους δημότες της Αγίας Βαρβάρας στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης facebook με τίτλο “Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αγία Βαρβάρα.”

Επίσης, οι έντυπες & διαδικτυακές εφημερίδες “Η Πόλη μας Αγία Βαρβάρα” και “Δικαιοσύνη Σήμερα”, αλλά και η διαδικτυακή εφημερίδα η “Προοδευτική Εφημερίδα της Αγίας Βαρβάρας” δημοσιεύουν νέα και ειδήσεις της Τοπικής Οργάνωσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

-Τα μέλη και τους φίλους και βουλευτές που μέχρι στιγμής έχουν παράσχει οικονομική υποστήριξη στην Τοπική Οργάνωση.
-Τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του ΤΣ και ΤΟ Αγίας Βαρβάρας και έχουν επισκεφτεί την περιοχή μας.
-Τον κύριο Χρήστο Δίπλα και την έντυπη & διαδικτυακή εφημερίδα ‘Η Πόλης μας – Αγία Βαρβάρα.”
-Τον κύριο Γιώργο Πουλάκη και την έντυπη & διαδικτυακή εφημερίδα “Δικαιοσύνη Σήμερα.”