10χρονο αγοράκι κτυπήθηκε από ρεύμα από ακάλυπτα καλώδια, σε κολωνάκι φωτισμού στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας;

Στο παρελθόν η εφημερίδα μας έχει αναρτήσει φωτογραφίες από κολωνάκια του δημοτικού φωτισμού της πόλης μας, από τα οποία λείπουν τα καπάκια και τα καλώδια από αυτά είναι έκθετα και επικίνδυνα για τα παιδιά.

Επανειλημμένα έχουμε τονίσει τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Περιστατικά στο πανελλήνιο πολλά.

Δυστυχώς όταν τα γράφουμε δεχόμαστε και επιθέσεις πως τάχα αντιπολιτευόμαστε τη δημοτική αρχή, δημοσιεύοντας τέτοιες φωτογραφίες.

Πάντως κάτω από τη χθεσινή μας ανάρτηση για το καπάκι που έλειπε από κολωνάκι δημοτικού φωτισμού στην οδό Υψηλάντη, στην ιστοσελίδα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-AGIA VARVARA “OFFICIAL GROUP”, υπάρχουν σχόλια για ανάλογο περιστατικό και στην πόλη μας, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορηθήκαμε και διαβάσαμε επώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο, την Τρίτη το βράδυ, γύρω στις 22:30, υποστηρίζεται πως υπήρξε ηλεκτροπληξία μικρού παιδιού, δέκα ετών, το οποίο οι γονείς του πήγαν στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, αφού τον τίναξε το ρεύμα και είχε ζαλάδες, όπως και καψίματα στο χέρι, μετά από επαφή του με κολωνάκι της πλατείας, της οποίας η φωλιά με τα καλώδια δεν ήταν προστατευόμενη όπως έπρεπε και το καπάκι κάποιος απαράδεκτος είχε αποσπάσει…

Συγκεκριμένα το κολωνάκι βρίσκεται αριστερά από την κεντρική είσοδο του Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσας (πάνω φωτογραφία).

Μετά το συμβάν ο δήμος τοποθέτησε άλλο καπάκι και ασφάλισε τα καλώδια μέσα στη φωλιά, λίγες δεκάδες μέτρα από τη Δημαρχία.

Σημειώνουμε πως πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι ήρθε στην πόλη μας και πραγματοποίησε ρεπορτάζ για το συμβάν. Πιθανότατα να παίξει σήμερα στο μεσημβρινό ή βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Ο δήμος έως τώρα δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, σχετικά με το συμβάν, ενώ υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να το διαψεύσουν…

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ