Λάζαρος Κονταξής: “Νιώθω τεράστια τιμή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσοι γονείς από Ενώσεις ολόκληρης της Αττικής”

.
Με ευκαιρία την εκλογή του στην Ομοσπονδία Γονέων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας κ. Λάζαρος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
“Νιώθω τεράστια τιμή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσοι γονείς από Ενώσεις ολόκληρης της Αττικής!
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αλλά και με εμπιστεύθηκαν, στην προσπάθεια που κάνουμε για ένα ανεξάρτητο γονεϊκό κίνημα (τόσο σε τοπικό αλλά και σε ευρύτερο πλαίσιο).
.
Παράλληλα νιώθω έντονα το αίσθημα της δικαίωσης, για όλες τις επιθέσεις που δεχθήκαμε τα τελευταία χρόνια επειδή διεκδικούσαμε, (σαν γονείς) τα αυτονόητα για τα παιδιά και υποστηρίζαμε την αλήθεια!!!
.
Επιδιώκουμε να κινούμαστε έξω από κομματικές παρεμβάσεις, σκοπιμότητες και κατευθύνσεις.
.
Αυτή είναι η πεποίθηση μου την οποία και στηρίζω από τότε που ξεκίνησαν τα παιδιά μου στο 7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας. Η ενεργή συμμετοχή στους Συλλόγους Γονέων δεν μπορεί να συνδυάζεται παράλληλα με κομματικές ή παραταξιακές υποψηφιότητες. Πάντα έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξεις μεριά, αφού το συμφέρον των παιδιών μας δεν συμβαδίζει κάθε φορά, με τις επιδιώξεις και τους σχεδιασμούς κυβερνήσεων και τοπικών αρχόντων!”