Μιχάλης Φράγκου: “Μέχρι να προκηρυχθούν  οι Δημ. εκλογές, παραμένω ανεξάρτητος Σύμβουλος, ελέγχοντας ή στηρίζοντας την Διοίκηση”

.

Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε, η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

.

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Φράγκου, η Διοίκηση του Δήμου, γνωστοποίησε πρώτον, ότι από τον μήνα Οκτώβριο, θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι το Δημοτικό Γυμναστήριο, στον χώρο της Εστίας Ποντίων (Καραολή και Μεγ. Αλεξάνδρου), πρόγραμμα το οποίο είχε σταματήσει, αφήνοντας ένα κενό στην κάτω Αγία Βαρβάρα και δεύτερον, ότι ο Δήμος προγραμματίζει να έλθει σε συνεννόηση με τουριστικό γραφείο, με στόχο οι συμπολίτες μας που θα μείνουν στην πόλη κατά τον μήνα Αύγουστο, να κάνουν θαλάσσια μπάνια, με μηδαμινό ή ελάχιστο γι’ αυτούς, κόστος. Πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τις επόμενες ημέρες.

.

Ταυτόχρονα, ο κ. Φράγκου ξεκαθάρισε, ότι τουλάχιστον μέχρι να προκηρυχθούν  οι Δημοτικές εκλογές, θα παραμείνει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, ελέγχοντας ή στηρίζοντας την Διοίκηση, κατά περίπτωση και κατά συνείδηση, ανεξαρτήτως του γεγονότος, ότι έχει γνωστοποιηθεί η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ, της οποίας ηγείται ο κ. Λάμπρος Μίχος.