Παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, στο δημοτικό κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με κυριαρχούσα άποψη μέσα στην αίθουσα, περί νικηφόρου αποτελέσματος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο κατάμεστο δημοτικό κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου.

Παρουσιάστηκαν 54 από τους 63 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που δικαιούται να έχει ο κάθε συνδυασμός, ενώ τους υπόλοιπους εννέα θα ανακοινώσει  ο κ. Μίχος, την 1η Σεπτέμβριου, όπως είπε κατά την ομιλία του.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή μικρού μήκους ταινίας με έργα και εκδηλώσεις από την τρέχουσα τετραετία της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Μίχος σαφώς ικανοποιημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν τα μέλη και οι οπαδοί της παράταξής του, υποστήριξε πως την επόμενη πενταετία, πρόκειται να πραγματοποιηθούν έργα που πλέον έχουν δρομολογηθεί και θα αναβαθμίσουν την πόλη μας.

Η Αγία Βαρβάρα με σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά θα γίνει πόλη για τους πολίτες της και θα ξεχωρίσει για τις πρωτοπόρες καινοτομίες που θα εφαρμοστούν.

Με τους συνεργάτες του, παλαιότερους και νεότερους θα δουλέψουν σκληρά και μεθοδικά για τον στόχο αυτόν, υποσχέθηκε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των εκατοντάδων συμπολιτών μας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, υπ. βουλευτές και δήμαρχοι άλλων πόλεων, πολιτικά πρόσωπα και εκπρόσωποι φορέων.