ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ (Από την Άννα Μπαλτά 30-6-2023 / 6ο Δημ. Σχολείο Αγίας Βαρβάρας)

.

Τελειωτικά σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες παράδοσης και ομαλής μετάβασης, αποχαιρετώ το σχολείο μου. Με χαρές, με δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, με όραμα, με προσπάθεια για το καλύτερο, με συνεργασία, με δουλειά, με θετική διάθεση, με ευαισθησία, με σωστή οικονομική διαχείριση, με εκτίμηση για πολλούς και από πολλούς γονείς και κυρίως με πολλή αγάπη για τα παιδιά και από τα παιδιά διένυσα μια μεγάλη απόσταση που αριθμεί τα 33 χρόνια!!

Σας ευχαριστώ!!

Ευχαριστώ τους συναδέλφους που μοιραστήκαμε κόπο, χαρές, στενοχώριες, φόβους, θυμό κάποιες φορές και πολλές εμπειρίες!!

Ευχαριστώ τις διοικήσεις και τις υπηρεσίες του δήμου, για τη συνεργασία και την αρωγή τους κάθε φορά που τους χρειάστηκα για τα μικρά καθημερινά ή για την πραγμάτωση των ονειρο-σχεδίων μου για το σχολείο!!

Ευχαριστώ τους γονείς για την εκτίμηση και την αναγνώριση, έστω και με μια δόση υπερβολής, που μου έδωσε μεγάλη χαρά και με συγκίνησε βαθιά!!.

Αποχωρώ αφήνοντας πίσω μου, εκατοντάδες ώρες διδασκαλίας, ατελείωτες συζητήσεις με τους μαθητές μου, πολλή αγάπη και μια καλύτερη σχολική μονάδα, υλικοτεχνικά αναβαθμισμένη, προς όφελος των παιδιών και της μαθησιακής διαδικασίας!!!

Μια όμορφη βιβλιοθήκη, μια πρότυπη τάξη διδασκαλίας, σύγχρονοι πίνακες πορσελάνης, λάπτοπς, προτζέκτορες, υπολογιστές, μια σύγχρονη μικροφωνική για τις εκδηλώσεις, ένα σύστημα συναγερμού για την ασφάλεια όλων αυτών, πολλές προσωπικές ώρες είτε για την κτηριακή αναβάθμιση του σχολείου, είτε για την στήριξη των γονιών και της οικογένειας είναι μερικά λιθαράκια που τοποθέτησα κι εγώ στην ιστορία του 6ου.

Ενας κύκλος κλείνει!!

Σε αυτά τα χρόνια προσπάθησα να είμαι δίπλα, να συμβουλέψω, να στηρίξω, να πείσω !!

Νιώθω καλά!! Νιώθω περήφανη!! Νιώθω γεμάτη!!

Μετακίνησα (νομίζω) και μετακινήθηκα!! Έγινα για πολλούς και πολλές η κ. Άννα μας και αυτό είναι τιμή!!

Θα βρεθούμε ξανά!! Θα γυρνάω κάπου εδώ!!

Ελπίζω όλα αυτά τα χρόνια να κατάφερα αυτό που ονειρευόμουν: Ο δάσκαλος να ναι η δύναμη, Πράξη ο μαθητής Και το σχολείο γιορτή!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η τ. Διευθύντρια του 6ου Δ. Σχ. Αγίας Βαρβάρας

ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΤΑ