Βασιλακοπούλου Ελευθερία: “Για την Αγία Βαρβάρα, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και αγαπώ”

Ονομάζομαι Βασιλακοπούλου Ελευθερία.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα και ζω στην Αγία Βαρβάρα, κόρη του Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου και της Ευαγγελίας Γουλοπούλου. Κατάγομαι από την όμορφη ορεινή Αιγιαλεία από τον πατέρα μου και τα μοναδικά Τρίκαλα από την μητέρα μου.

Είμαι παντρεμένη από το 2000 με τον Τηγάνη Κωνσταντίνο, ο οποίος κατάγεται από τον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας και είναι  ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Φοίτησα  στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στη ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ στο ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, καθώς επίσης και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΚ STEAM ΑΙΓΑΛΕΩ στη ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  με ΠΟΛΥΜΕΣΑ (Multimedia).  Είμαι Εισηγήτρια Πληροφορικής (MICROSOFT OFFICE SPECIALIST MASTER INSTRUCTOR), καθώς επίσης και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Ασχολήθηκα με το Διαδικτυακό (Digital) Μάρκετινγκ και είμαι πιστοποιημένη στο ONLINE BRANDING και Επικοινωνία του Τομέα Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών. Επίσης είμαι διακεκριμένη και πιστοποιημένη ως Δημιουργός Περιεχομένου DIGITAL COPYWRITER από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ .

Η ασφάλεια των υπολογιστικών συστημάτων και η προστασία των χρηστών από τους κινδύνους του κυβερνοχώρου, καθώς επίσης και η εκμάθηση τεχνικών χρήσης προγραμμάτων, η προώθηση επιχειρήσεων διαδικτυακά, η δημιουργία διαφημίσεων και διαχείριση φορμών είναι το αντικείμενο στο οποίο έχω ειδικευτεί. 

Ένα αρκετά σημαντικό υλικό αρθρογραφίας που επικεντρώνεται σε συμβουλές  για την ανάπτυξη σωστών πρακτικών αντιμετώπισης επιθέσεων από κυβερνοεγκληματίες, όπως:

  • “Κανόνες Ασφάλειας στο Διαδίκτυο”
  • “Προστατεύω το Παιδί μου στο Διαδίκτυο”
  • “Hacking -Ηλεκτρονική Πειρατεία”

καθώς επίσης και μια σειρά διαδικτυακών μεθόδων προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

  • “Δημιουργώντας ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης”
  • “Ανεβάστε ένα ακόμα επίπεδο την ασφάλειά σας στο ίντερνετ”

Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά

Στο βιογραφικό μου προστίθενται αρκετά σεμινάρια λογιστικής, εμπορικού δίκαιου, μάρκετινγκ καθώς επίσης και αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών από το Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης.

Έχω εργαστεί στην ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τμήμα διοίκησης προσωπικού, καθηγήτρια πληροφορικής σε φροντιστήριο και σε εταιρεία παραγωγής λογισμικού.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Οι Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη έρχονται για άλλη μια φορά να δώσουν το βήμα, τη φωνή και τη δύναμη σε όλους μας να αξιολογήσουμε την πορεία εξέλιξης της πόλης μας και να κρίνουμε αν θα πρέπει ή όχι να ζητήσουμε την αλλαγή στα δεδομένα.

Τα σημαντικότερα προβλήματα στην πόλη μας δεν βρήκαν λύση .

 Η αυξημένη εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η ελευθερία του λόγου, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ο ψηφιακός εγγραμματισμός των κατοίκων, η έλλειψη τράπεζας, αγοράς, χώρων αναψυχής, η ερήμωση της πόλης μας, όλα αυτά δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας .

Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση, όσο είναι ακόμα εφικτό.

Ως κάτοικος αυτής της πόλης και έχοντας κι εγώ η ίδια υπάρξει θύμα αυτής της κατάστασης, αποφάσισα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ, σε μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ως μέλος της παράταξης “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΣΑΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος είναι ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, με πολλή  καλή γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος σε Νομικά Πρόσωπα του δήμου και άλλες υπεύθυνες θέσεις του Δήμου μας.

Εξελέγη Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων “Η δική μας πόλη” και “Συμπαράταξη για τον άνθρωπο και την πόλη” τον Οκτώβρη του 2022, δημιουργώντας τη νέα δημοτική κίνηση “Μαζί με τους πολίτες” ,   μια ΠΑΡΑΤΑΞΗ που ΕΝΩΝΕΙ κάθε πολίτη που θέλει να συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα, ανεξάρτητα από πολιτικά χρώματα και ιδεολογίες, λειτουργώντας μόνο για τους πολίτες, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος μεγάλωσε στην πόλη μας, την Αγία Βαρβάρα. Είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής και του Κέντρου Οστεοπόρωσης στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και διατηρεί ιατρείο στην πόλη μας από το 1997. Έχει πάρει μέρος σε συνέδρια και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Πρόεδρος του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας, μέλος του ΔΣ της Επιστημονικής Εταιρείας για τη Μυοσκελετική Υγεία, μέλος του Κολεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης και της Επιστημονικής Εταιρείας για τα Μεταβολικά νοσήματα των Οστών. Επίσης,  είναι εθελοντής σε προγράμματά πρόληψης και αρωγής υγείας και τόσα άλλα…

Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος, ο γιατρός της καρδιάς μας, ο άνθρωπος με ενσυναίσθηση, με πάθος για αλλαγή, με δημιουργικότητα, δυναμισμό και ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας, είναι αυτός που φέρνει την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

με σεβασμό για τον άνθρωπο και την πόλη, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη δημοκρατία και τον διάλογο με τους πολίτες,

για μια πραγματικά δυνατή, όμορφη πόλη,  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της.

ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΡΟΠΟΥΛΟ, Υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας με την παράταξη “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”  στις εκλογές του Οκτώβρη 2023 και θέτω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με την υπόσχεση να αγωνιστώ για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της .

Με σεβασμό πάντα στον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχομαι, συνεχίζω την πορεία μου, προσφέρω τις γνώσεις μου στη διάθεση όλων σας.

Για την Αγία Βαρβάρα, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και αγαπώ.

Με εκτίμηση σε όλους σας και βαθιά αγάπη για τον τόπο μου

Σας ευχαριστώ θερμά,

Βασιλακοπούλου Ελευθερία