Ισχυρή αστυνομική δύναμη συνόδευε τον ΔΕΔΔΗΕ, σε ελέγχους για ρευματοκλοπή

Ισχυρή παρουσία περιπολικών της Αστυνομίας και ΟΠΚΕ, συνόδευαν εχθές το πρωί, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που έκανε ελέγχους σε κατοικίες συμπολιτών μας, με στόχο την ρευματοκλοπή.

Η ασυνήθιστη παρουσία του κομβόϊ, δέκα περίπου οχημάτων και των δύο υπηρεσιών, όπως ήταν φυσιολογικό τράβηξε την προσοχή των διερχομένων από τα σημεία που πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι, ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες διαμαρτυρήθηκαν για την εικόνα των αστυνομικών έξω από τα σπίτια τους.

Σε ένα από τα ακίνητα που έγινε έλεγχος, ακούσαμε τεχνικό της ΔΕΔΔΗΕ να λέει πως δεν υπήρχε πρόβλημα στη συγκεκριμένη κατοικία.

Οι έλεγχοι όπως πληροφορηθήκαμε προκαλούνται, όταν από το κέντρο εντοπίζονται ακίνητα χωρίς ή με πολύ χαμηλή κατανάλωση και αυτό τους οδηγεί σε αυτούς.

Σε ερώτηση γιατί τόσο ισχυρή αστυνομική δύναμη, η απάντηση που δόθηκε ήταν διότι ορισμένες φορές τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δέχονται επιθέσεις από ιδιοκτήτες ακινήτων, σε άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα να συνοδεύονται τα συνεργεία από αστυνομικές δυνάμεις, για την προστασία τους.