Σύσκεψη Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

«Στις 25 Ιούνη το ΚΚΕ να βγει ακόμα πιο δυνατό, Τρίτη δύναμη στην Αττική και με δύο βουλευτές στο Δυτικό Τομέα»

Επιτυχημένη σύσκεψη, με ιδιαίτερη την παρουσία μικροεπαγγελματιών, πραγματοποίησε η Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του, στο πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, με θύματα για άλλη μια φορά πρόσφυγες , που στην χώρα τους μαίνονται οι πόλεμοι με την σφραγίδα ΕΕ- ΝΑΤΟ. Αναφέρθηκε  στις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, που δίνοντας γη και ύδωρ,  εμπλέκουν την χώρα στους επικίνδυνους ιμπεριαστικούς σχεδιασμούς, βάζοντας από την μια τον λαό της Ελλάδας σε επικίνδυνα μονοπάτια και από την άλλη δημιουργούν καραβάνια προσφύγων.

Στην συνέχεια τονισε ότι το κρίσιμο σε αυτές τις εκλογές, είναι να δυναμώσει το ΚΚΕ, που αποτελεί την μόνη δύναμη που θα είναι 100% λαϊκή – μαχητική αντιπολίτευση, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, που είναι πρόθυμα όλα τα κόμματα να την στηρίξουν.

Τέλος, ο Γ. Γκιόκας, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, να δώσουν την μάχη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί δυνατό ΚΚΕ σημαίνει δυνατός ο λαός.

Στην συνέχεια ακολούθησε ζωντανή συζήτηση για την κατάσταση στα μικρομάγαζα αλλά και τους πλειστηριασμούς. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τετάρτη 21 Ιουνίου  στις 20:30 στο Σύνταγμα, στην συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ