Με επιτυχία οι Συσκέψεις του ΚΚΕ σε γυναίκες και συνταξιούχους


Με επιτυχία οι Συσκέψεις του ΚΚΕ σε γυναίκες και συνταξιούχους

Σε σύσκεψη γυναικών μίλησε η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Δυτικού τομέα στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Αντίστοιχα σύσκεψη με συνταξιούχους πραγματοποιήθηκε με ομιλητή τον Μιχάλη Σελέκο , υποψήφιο Δυτικού Τομέα του ΚΚΕ , την Τρίτη 13 Ιουνίου.

Οι ομιλητές ανέδειξαν ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είναι ανάγκη να ενισχυθεί η δύναμη αυτή που θα μπορέσει να οργανώσει τη λαϊκή αντεπίθεση στις γειτονιές την επόμενη ημέρα απέναντι στην στους αντιλαϊκούς νόμους και στους πλειστηριασμούς.

Κάλεσαν τους φίλους του ΚΚΕ να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους τις ημέρες που απομένουν,  ώστε το ψηφοδέλτιο και το κάλεσμα του ΚΚΕ να φτάσουν σε κάθε σπίτι, να μην χαθεί ούτε μια ψήφος ούτε ένας βουλευτής, έτσι ώστε το ΚΚΕ , να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο Δυτικό Τομέα.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:30,, στην πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στις συσκέψεις παρευρέθηκε επίσης ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος Βουλευτής Α Πειραιά με το ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας με την «Λαϊκή Συσπείρωση»

Κ.Ο.Α.Β. του ΚΚΕ