Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κάλεσμα για μεγαλύτερη συσπείρωση και νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο απειλητικός ουρανός και το ψιλόβροχο δεν στάθηκαν ικανά να ματαιώσουν τη συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τους φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου προσωπικά, εχθές το απόγευμα στην πόλη μας.

Στο καφέ Ρέθεμνος, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας από νωρίς είχαν φτάσει συμπολίτες μας να τον υποδεχτούν, να του σφίξουν το χέρι, να τον συγχαρούν για την εκλογή του στις εκλογές τις 21ης Μαΐου.

Τον π. υπουργό υποδέχτηκαν με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Μανώλη Ζερβάκη, μέλη του Δ.Σ. και άλλοι φίλοι του.

Παρά το αναμενόμενο ψιλόβροχο που έπεσε, ορισμένοι μπήκαν μέσα στο κατάστημα και οι υπόλοιποι κάτω από τις ομπρέλες τον άκουσαν να κάνει κάλεσμα για μεγαλύτερη συσπείρωση και νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους προς τη Ν.Δ. και το πρόσωπό του, ξεκινώντας από τον Μανώλη Ζερβάκη και τους διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα πάει μπροστά μετά και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.