Xαμός προμηνύεται να γίνει με την ονομασία του γηπέδου στα Ριμινίτικα


Πριν καλά – καλά ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα και παραδοθεί επίσημα για χρήση στις ομάδες και στους συμπολίτες μας για να αθλούνται, έχει ξεκινήσει μία υπόγεια εκτόξευση πυρών  και μηνυμάτων με θέμα την ονομασία του γηπέδου.

Ανεπίσημα μεν αλλά δηκτικά δε, υπάρχουν άτομα που διεκδικούν για γνωστούς ή “φίλους” πολιτικούς ή μη, την ονομασία του γηπέδου με το όνομά τους.

Γνωρίζουμε ονόματα που έχουν ακουστεί και συνεχίζουν να ακούγονται σε καφετέριες και άλλα στέκια σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ των προτάσεών τους.

Το σύνολο των ονομάτων που έχουν ακουστεί είναι απίστευτα και οι εμπνευστές τους πραγματικά μας ξαφνιάζουν.

Για ορισμένους ο στόχος είναι η αποκόμιση πολιτικών οφελών και πολιτικών συμμαχιών, ενώ θα έπρεπε να είναι η σωστή λειτουργία του γηπέδου και η κατασκευή όσων μπορούμε περισσοτέρων αθλητικών χώρων.

Ας μη ξεχνούν όσοι τόσο άκαιρα βάζουν τέτοιο ζήτημα, πως το γήπεδο και ο χώρος επιλέχτηκε, περιφράχτηκε, καταπατήθηκε υπέρ του Λαού της πόλης μας εδώ και κάτι δεκαετίες.

Η επιλογή του χώρου ήταν άλλης γεννιάς συμπολιτών μας, οι χθεσινοί και οι σημερινοί συμπολίτες μας δεν έκαναν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ύπαρξη και νομιμοποίηση αυτού του χώρου διαχρονικά.

Για το γήπεδο αυτό συμπολίτες μας σύρθηκαν στα δικαστήρια, απειλήθηκαν με μηνύσεις και πρόστιμα, ξημεροβραδιάζονταν πάνω στο βουνό μη τυχόν οι τότε ιδιοκτήτες πάνε και ξυλώσουν την παράνομη περίφραξη ή βάλουν κανένα μηχάνημα και το καταστρέψουν.

Κανένας όμως από αυτούς που αγωνίστηκαν από τη δεκαετία του ’70, του ’80, του ’90 και ποιό πρόσφατα δεν διανοήθηκε να εκμεταλευτεί προσωπικά αυτήν την προσπάθεια.

Το γήπεδο λοιπόν αυτό έχει τη δική του ιστορία και ανήκει σε όλους τους κατοίκους της πόλης μας.

Γιαυτό ένα και μόνο όνομα του ταιριάζει και του ΑΞΙΖΕΙ και αυτό είναι:“ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ”.

Τελεία και παύλα.
._