Στον απεγκλωβισμό της Χριστίνας Σούζη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο  Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Πιερακέα, παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟ και της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν ο πρώτος που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ κ. Χριστίνα Σούζη η οποία εχθές το απόγευμα είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Το ατύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Κηφισίας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε αναποδογύρισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος της γέφυρας του Παραδείσου Αμαρουσίου, ενώ κινείτο στο ρεύμα καθόδου.

Στον απεγκλωβισμό της έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο  Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα κοντά στο σημείο, έως να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη γνωστή παρουσιάστρια του καιρού.

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο κ. Κωνσταντίνου.

«Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μία κουβέντα και της είπα μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε. Τα έχω χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη, λέω μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» συμπλήρωσε.

«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω να τη συνεφέρω να δω μην έχει πανικοβληθεί», ανέφερε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε πως δεν έχει καταλάβει πως έγινε το τροχαίο επειδή ήταν από πίσω του αλλά ούτε και η Χριστίνα Σούζη: «μου έλεγε “μπορείτε να μου πείτε πως συνέβη αυτό;”».