Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Β5 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη

Επικριτικός απέναντι στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν για μία ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας σε κομματικά στελέχη από τη Δυτική Αθήνα, ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά σημερινών  κυβερνητικών στελεχών αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως άλλα έταξε και άλλα έδωσε στον ελληνικό λαό.

Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στη Λεωφόρο Συγγρού, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και κατάρτισης του κυβερνητικού της προγράμματος,  που βρίσκεται ήδη σε δημόσια διαβούλευση.

Γιώργος Κώττης: «Η Ν.Δ έκανε έργα στη Δυτική Αθήνα»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Β5 Νομαρχιακής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώττης χαιρέτισε την κίνηση του κ. Χατζηδάκη λέγοντας πως με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία να παρέχουν  μία ενημέρωση για το τι βιώνει ο απλός κόσμος. Ένας κόσμος από τη Δυτική Αθήνα με τον οποίο τα τοπικά στελέχη έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί του και είναι απογοητευμένος από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Για το λόγο αυτό υποσχέθηκε στον αντιπρόεδρο του κόμματος, πως θα γίνει μία προσπάθεια προσέγγισης μαζί τους, προκειμένου να ενημερωθούν  για το πρόγραμμα της Ν.Δ.

Με κοινωνικές αλλά και οικολογικές πρωτοβουλίες

Ο κ. Κώττης δήλωσε πως η Β5 θα συνεχίσει να προσφέρει κοινωνικό αλλά και οικολογικό έργο. Δρομολογεί να πραγματοποιήσει δεντροφυτεύσεις   στο Ποικίλο Όρος και το Όρος Αιγάλεω, ενώ παράλληλα θα αναλάβει εθελοντική πυροπροστασία κατά τους θερινούς μήνες που διανύουμε.

Την Τοπική Οργάνωση της Αγίας Βαρβάρας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Μανώλης Ζερβάκης και ο υπεύθυνος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης Γιάννης Πουλάκης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας Μανώλης Ζερβάκης «δίπλα» στα αθλητικά σωματεία

Στο πλευρό των αθλητικών σωματείων θα είναι η Τοπική Οργάνωση Ν.Δ  Αγίας  Βαρβάρας. Στη  συνάντηση που είχε η Β5 Νομαρχιακή Επιτροπή με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, ο Μανώλης Ζερβάκης του ζήτησε ένα πρωτότυπο «ρουσφέτι». Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του μετέφερε την ανάγκη στήριξης των ποδοσφαιρικών σωματείων της Αγίας Βαρβάρας λόγω παντελούς έλλειψης χορηγών, παράλληλα με τις τεράστιες λειτουργικές τους υποχρεώσεις.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος του ξεκαθάρισε πως αντιλαμβάνεται τη δυσκολία επιβίωσης των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων και του υποσχέθηκε πως θα προβεί σε άμεσες ενέργειες στήριξης τους. Τον διαβεβαίωσε μάλιστα, πως θα επιληφθεί με σοβαρότητα αυτό το θέμα, μια που σε αυτές τις κυψέλες, είναι ενταγμένα και αθλούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά από την πόλη των δυτικών προαστίων.

 

Πηγή: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ