Ξηλωμένη η κεραμοσκεπή της γεώτρησης πίσω από το σινέ ΠΑΝΘΕΟΝ, πιθανόν για επισκευή, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου…

Γράφαμε προ εβδομάδων πως ενώ βρισκόμαστε στα μέσα της αντιπυρικής περιόδου δεν έχουμε δει να λειτουργούν τα πυροσβεστικά κανονάκια στο βουνό.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, είδαμε να είναι ξηλωμένη η κεραμοσκεπή της γεώτρησης πίσω από το σινέ ΠΑΝΘΕΟΝ, πιθανόν για επισκευή, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα δεν λειτουργούν τα κανονάκια, αφού η τροφοδοσία τους με νερό γίνεται από αυτήν.

Γράφαμε επίσης στις 26/5/2023 ότι:

Αναρτήθηκε στη διαύγεια απόφαση ανάθεσης του δημάρχου κ. Μίχου με ημερομηνία 27/4/2023, με  Θέμα: Aνάθεση παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Συντήρηση υφιστάμενης γεώτρησης».

Εάν πρόκειται για τη γεώτρηση στο βουνό πίσω από το σινε ΠΑΝΘΕΟΝ, η οποία τροφοδοτεί με νερό τα κανονάκια, (σύμφωνα με πληροφορίες μας για αυτήν πρόκειται) εύλογο είναι το ερώτημα που προκύπτει:

Ανατέθηκε η συντήρηση της συγκεκριμένης γεώτρησης, τρεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου;

Δηλαδή αυτή η εργασία που έπρεπε να έχει ήδη πραγματοποιηθεί και το σύστημα να είναι δοκιμασμένο και σε λειτουργία ακόμα δεν είναι έτοιμο;

Απλά ερωτήματα που η απάντησή τους, που πιθανότατα δεν θα πάρουμε, δείχνει τον προγραμματισμό που υπάρχει στο δήμο…

Ελπίζουμε να μην δούμε φωτογραφίες στο διαδίκτυο από διάφορους, όπως παλαιότερα, με τα κανονάκια σε λειτουργία από προηγούμενα χρόνια, σε μια προσπάθεια αποδείξεως του αντιθέτου…