Κουφάρι από πύργο ηλεκτρονικού υπολογιστή πεταμένος μεταξύ άλσους ΜΗΤΕΡΑ και Λοιμωδών

Εχθές το απόγευμα στην καθημερινή μας βόλτα στην πόλη μας, περάσαμε από το άλσος ΜΗΤΕΡΑ για να δούμε εάν ο δήμος κόλλησε την περίφραξη που υπάρχει μεταξύ του άλσους και του Λοιμωδών ή εάν παραμένει με τα συρματάκια.

Η περίφραξη παραμένει με τα συρματάκια πιασμένη, αλλά εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το κουφάρι από έναν πύργο ηλεκτρονικού υπολογιστή που ήταν πεταμένος στο σημείο από το οποίο εισέρχονται καθημερινά σχεδόν, διάφορα άτομα και κατευθύνονται στα παρατημένα ακίνητα που υπάρχουν στο χώρο του Νοσοκομείου.

Το μυαλό μας πήγε στην πρόσφατη κλοπή 13 υπολογιστών από το Α Γυμνάσιο και αναρωτηθήκαμε εάν το κουφάρι αυτό, ανήκει στα κλοπιμαία, εάν ήταν τέτοιου μοντέλου και λίγες ημέρες νωρίτερα δεν υπήρχε .

Εάν οι αρμόδιοι θεωρούν πως ίσως μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση, ας πάνε να δουν εάν υπάρχουν σε αυτό το εξάρτημα ευρήματα, που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Επίσης επειδή συνεχίζεται καθημερινά το μπες βγες από το σημείο αυτό, διαφόρων ατόμων, ο δήμος ας τοποθετήσει κάποια περίφραξη της προκοπής, τόσο από πλευράς αντοχής όσο και καλαισθησίας.

Βεβαίως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάποια επίσκεψη σε αυτά τα κτίρια, διότι οι πιθανότητες να βρεθούν διάφορα αντικείμενα, είναι πάρα πολλές…