Μιχάλης Πλαστήρας: “Ο κος Μίχος δεν τήρησε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που έταζε στους δημότες!!”

.
Κύριε Βαμβακόπουλε.
.
Επανειλημμένα διαβάζω αναρτήσεις σας, που δείχνουν την παραβατικότητα – εγκληματικότητα που υπάρχει στην πόλη μας και θλίβομαι με όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα.
.
Τα κρούσματα δυστυχώς είναι πάρα πολλά καθημερινά.
.
Πολλά, μας διαφεύγουν και τα μαθαίνουμε εκ των υστέρων.
.
Ο κος Μίχος προεκλογικά είχε κάνει “σημαία” την παραβατικότητα και είχε σηκώσει ψηλά τον πήχυ , μιλώντας για αντιδημάρχους και συνεργάτες που θα ήταν “Άγρυπνοι φρουροί ” της πόλης!!
.
Η κλοπή των υπολογιστών από το 1ο Γυμνάσιο δεν είναι μια απλή κλοπή εξοπλισμού.
.
Είναι κλοπή μάθησης και γνώσεων από τους μαθητές, γιατί αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εγκατασταθούν νέοι υπολογιστές!!!
.
Θυμάμαι πριν 10 χρόνια την αγωνιώδη προσπάθεια του μέλους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κου Πολυμεράκη να φτιάξει υπολογιστές που να είναι λειτουργικοί έως και σήμερα, για να μπορούν να κάνουν το μάθημα πληροφορικής οι μαθητές!!
.
Το ερώτημα που τίθεται, θα υπάρχουν άραγε στην νέα σχολική περίοδο που ξεκινάει το Σεπτέμβριο; Θα μεριμνήσει η δημοτική αρχή Μίχου; Είδωμεν. Μακάρι!
.
Ο κος Μίχος δεν τήρησε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που έταζε στους δημότες!!
.
Αλήθεια κε Μίχο; Γιατί δεν υπάρχει το πρόγραμμα σας στο διαδίκτυο; Γιατί το αφαιρέσατε; Για να μην το ψάξουν οι πολίτες και το συγκρίνουν με το δήθεν νέο πρόγραμμα που θα έχετε;
.
Δείτε λοιπόν το απόσπασμα, για να Ξανά θυμηθείτε τι τάζατε προεκλογικά για την εγκληματικότητα στην πόλη μας.
.
Καλή σας Ανάγνωση.

.

Μιχάλης Πλαστήρας