Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ομαλά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εξελίσσεται η ροή των εργασιών ανάπλασης των οδών Μαρίνου Αντύπα και Αγίας Βαρβάρας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπως είχε την ευκαιρία, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, να ενημερώσει ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας μετέφερε πλήρη εικόνα για την πορεία και τα χρονοδιαγράμματα του έργου, απευθυνόμενος στον κ. Σγουρό, καθώς και στους παρόντες στη συνάντηση, Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη και Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη,  τονίζοντας:

«Το έργο έχει ήδη ανατεθεί και ο εργολάβος έχει ξεκινήσει τις εργασίες. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη αντίστοιχη συνάντηση που είχαμε και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα περιττό στην περιοχή των εργασιών. Έχουν ξηλωθεί τα πεζοδρόμια και το έργο προχωράει με πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς. Και είναι σημαντικό ότι δεν επιβαρύνονται σχεδόν καθόλου τόσο οι δημότες Αγίας Βαρβάρας όσο και αυτοί του Αιγάλεω».

Παράλληλα, ο κ. Καπλάνης άδραξε την ευκαιρία για να εκφράσει δημοσίως την προσωπική του αγωνία για την επίσπευση της υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων για δύο ακόμα σημαντικά έργα για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, το γήπεδο και τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, επισημαίνοντας:

«Αγωνιώ για την επόμενη μεταξύ μας συνάντηση. Υπάρχουν άλλα δύο έργα σε εκκρεμότητα, το γήπεδο και οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι, έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμά σας. Έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση και περιμένω το τυπικό μέρος, δηλαδή να με καλέσετε να υπογράψουμε και αυτές τις προγραμματικές συμβάσεις».

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας