Η “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” για τις κλειστές παιδικές χαρές της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-4-2023

Παιδικές Χαρές: ΚΛΕΙΣΤΕΣ επί τέσσερα (4) χρόνια στην Αγία Βαρβάρα.

Έντονες είναι τον τελευταίο καιρό οι αντιδράσεις των κατοίκων για την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές της πόλης μας.

Επί τέσσερα (4) χρόνια τα παιδιά μας στερήθηκαν τη χαρά να περάσουν το χρόνο και να διασκεδάσουν στις παιδικές χαρές του Δήμου μας.

Επί τέσσερα (4) χρόνια η δημοτική αρχή Μίχου επικαλείται φτηνές και αντιφατικές δικαιολογίες.

Ο κ. Μίχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο εξήγγειλε ότι θα εκδώσει ειδική επιστολή για να εξηγήσει στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας  τους λόγους που οι παιδικές χαρές παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ.

Θα πληρώσει δηλαδή ο λαός της Αγίας Βαρβάρας ΞΑΝΑ για να μάθει γιατί οι παιδικές χαρές είναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ.

Δεν αρκεί το «Δελτίο Ενημέρωσης» που μοιράζει σε όλη την πόλη για να προπαγανδίζει το ανύπαρκτο έργο με χρήματα των δημοτών, δεν φτάνει το site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου που διαχειρίζεται αποκλειστικά, δεν αρκείται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που ελέγχει για να κάνει πλύση εγκεφάλου στους πολίτες, θέλει να τυπώσει και να μοιράσει στους κατοίκους ειδική ανακοίνωση για να μας πείσει γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

Αντιδήμαρχοι, που τώρα αρθρογραφούν για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ, τον Απρίλη του 2021 πανηγύριζαν, γιατί αφού επιθεώρησαν, ως «ειδικοί», τις παιδικές χαρές, κάποιες από αυτές, με δικές τους ενέργειες, κρίθηκαν λειτουργικές.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι παιδικές χαρές κρίνονται από τη δημοτική αρχή ακατάλληλες. Ουσιαστικά παραδέχονται ότι  η τότε επιθεώρησή τους  ήταν ανεπαρκής, άρα και οι ίδιοι είναι ανεπαρκείς.

Εκτός αν η τότε απόφαση  περιείχε σκοπιμότητα, όπως και το  σημερινό ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

Ό,τι και να συμβαίνει όμως, ένα είναι το γεγονός, επί ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ και σε άθλια κατάσταση.

Η Δημοτική Αρχή Μίχου αποδεικνύεται ΑΝΗΜΠΟΡΗ να παράξει έργο και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αντιστροφή της πραγματικότητας μέσω της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Η «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» είχε εγκαίρως επισημάνει την κατάσταση και την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.