Χρειάζεται δουλειά στο πάρκο ΜΗΤΕΡΑ, για να “ζωντανέψει” και να πάρει χρώμα…

Άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του δήμου, τόσο των τεχνικών συνεργείων (αντιδήμαρχος Πουλάκης) όσο και του πρασίνου (αντιδήμαρχος Σωτηρόπουλος) χρειάζεται το πάρκο ΜΗΤΕΡΑ, τουλάχιστον στην πλευρά του σχολικού συγκροτήματος.

Την επόμενη εβδομάδα κλείνουν τα σχολεία και επί ένα δεκαπενθήμερο προβλέπεται αύξηση της επισκεψιμότητας σε αυτό και όσο καλυτερεύει ο καιρός η αύξηση των επισκεπτών θα είναι μεγαλύτερη.

Πολλές φούσκες από τα φωτιστικά έχουν σπάσει από βάνδαλους που δεν σέβονται την δημόσια περιουσία και καταστρέφουν κατά βούληση και θέλουν αντικατάσταση, αλλά και ένα τουλάχιστον καπάκι σε φρεάτιο σε κεντρικό σημείο που επί μήνες παραμένει ακάλυπτο και αυτό από ανεξήγητη ολιγωρία του δήμου.

Το πάρκο επί επί πολλά χρόνια είχε δεκάδες πολύχρωμες τριανταφυλλιές στα παρτέρια του και εκτός από τις μυρωδιές σαν εικόνα ήταν όμορφη.

Τα τελευταία χρόνια η εικόνα αυτή έχει αντιστραφεί και τα παρτέρια πλέον είναι γεμάτα αγριόχορτα, οι τριανταφυλλιές πλέον ελάχιστες πνιγμένες από μολόχες και άλλες άγριες πρασινάδες δεν  θυμίζουν με τίποτα το παρελθόν.

Ελπίζουμε τα συνεργεία των δύο παραπάνω υπηρεσιών να ενδιαφερθούν άμεσα και να ζωντανέψουν το πάρκο που ναι μεν είναι καθαρό, αλλά θέλει δουλειά και αναβάθμιση…