Εξώδικο στον επικεφαλής της παράταξης “Μαζί με τους Πολίτες” κ. Κωνσταντίνο Σαρόπουλο, απέστειλε ο δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος

Εξώδικο στον επικεφαλής της παράταξης “Μαζί με τους Πολίτες” κ. Κωνσταντίνο Σαρόπουλο, απέστειλε ο δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, σχετικά με κείμενο του πρώτου το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο υπήρχε η πρόταση  «…Πρότυπος Δήμος που οι απευθείας αναθέσεις του σκορπίζονται σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας ερωτηματικά για εκδουλεύσεις και κομματικά γραμμάτια…»

Ο δήμαρχος χαρακτηρίζει συκοφαντικό το απόσπασμα αυτό και ζητά από τον κ. Σαρόπουλο να επανορθώσει.

Μεταξύ άλλων στο εξώδικο αναφέρονται τα παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα για το κακόβουλο και συκοφαντικό περιεχόμενο του σχολίου σας στον ιστότοπο με τον τίτλο «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-Δημοτική Κίνηση Αγίας Βαρβάρας», το οποίο έχει ως εξής: «…Πρότυπος Δήμος που οι απευθείας αναθέσεις του σκορπίζονται σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας ερωτηματικά για εκδουλεύσεις και κομματικά γραμμάτια…».

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως αποκαταστήσετε την σε βάρος μου βαρύτατη προσβολή με την άμεση και εντός δέκα (10) το πολύ ημερών από την επίδοση της παρούσας σε εσάς δημοσίευση στον ίδιο ιστότοπο με τον τίτλο «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-Δημοτική Κίνηση Αγίας Βαρβάρας» κειμένου, δια του οποίου θα ανακαλούνται στο σύνολό τους οι προαναφερθέντες χαρακτηρισμοί καθώς και να μου κοινοποιήσετε το αντίστοιχο δημοσίευμα επανόρθωσης και αποκατάστασης.