Μιχάλης Γιάγκας: “Προεκλογικές ενέργειες με δημοτικά χρήματα”

ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Προεκλογικές ενέργειες με δημοτικά χρήματα

Θέλοντας να δικαιολογήσει την ανυπαρξία έργου και  θορυβημένη  από την αποδοχή που έχει στους δημότες η υποψηφιότητα, του Νίκου Πιερακέα  με τη ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ, η δημοτική αρχή Μίχου προχωρεί σε μια σειρά ενεργειών, με δημοτικά χρήματα, για να ενισχύσει την προπαγανδιστική της λογική και τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του κ. Μίχου.

Σε έκτακτη, δια περιφοράς,  συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, η οποία ελέγχεται απόλυτα από τη δημοτική αρχή, 5 στα 7 μέλη, με τον αντισυνταγματικό νόμο Θεοδωρικάκου, αποφασίστηκε η έκδοση 20 τευχών, μέσα στο 2023, ουσιαστικά μέχρι τις εκλογές, 8σέλιδων έγχρωμων ενημερωτικών – προπαγανδιστικών δελτίων.

Δεν φτάνει ο απόλυτος και ασφυκτικός έλεγχος που ασκεί στα περισσότερα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης της πόλης.

Δεν φτάνει ο απόλυτος έλεγχος της ιστοσελίδας του Δήμου, θέλει τώρα να σπαταλήσει και 16.000 ευρώ, που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό, για να βομβαρδίζει κάθε βδομάδα  με ένα επί πλέον έντυπο τους κατοίκους, για να δικαιολογήσει, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μίχος στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί δεν λειτουργούν οι παιδικές χαρές, γιατί δεν έχουν υλοποιηθεί τα έργα που προεκλογικά είχε υποσχεθεί και να ενημερώνονται οι άνεργοι για τις fast track, μέσα σε μια μέρα, προσλήψεις που κάνει !!!!. Και όλα αυτά με χρήματα των κατοίκων και όχι της παράταξής του.

Στο βωμό της προεκλογικής εκστρατείας του Δημάρχου εντάσσονται επίσης, το τελευταίο διάστημα, και οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει.

Τέσσερις ή Πέντε υποψήφιες του κ. Μίχου ήταν στο πάνελ της αποτυχημένης εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στο δημοτικό ωδείο. Καμία από τις ομιλήτριες δεν ήταν σχετική με το αντικείμενο. Δεν κλήθηκε να συμμετάσχει ούτε ένας ή μια δημότισσα που έχουν ασχοληθεί με την ποίηση. Για αυτό οι πολίτες αδιαφόρησαν.

Ξαφνικά, θυμήθηκε να διοργανώσει εκδήλωση  για τον Εθνάρχη και Κρητικό στην καταγωγή,  Ελευθέριο Βενιζέλο, με ομιλητές δύο υποψήφιους του κ. Μίχου.

Θυμήθηκε επίσης  την από χρόνια ονοματοδοσία της πλατείας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας Ελεούσας, και είπε να κάνουμε και μια εκδήλωση.

Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που παραγγέλθηκε και έτρεξε στο Δήμο μας αμέσως μετά τις πρωτοβουλίες της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ», έχουν δημιουργήσει μεγάλη ταραχή στο δημαρχείο.

Μιχάλης Γιάγκας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Παράταξης