Ποιος βγαίνει κερδισμένος από τις “επισημάνσεις της εφημερίδας μας και της ανταπόκρισης του δήμου”;;;

Το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου δημοσιεύσαμε επιστολή του αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, στην οποία ανέφερε πως ο δήμος δεν περιμένει την εφημερίδα μας να γράψει κάτι για να τρέχει να το διορθώνει, φέρνοντας σαν παράδειγμα το παρτέρι με τα ελαιόδεντρα, αλλά πως υπάρχει προγραμματισμός στις εργασίες της υπηρεσίας κήπων και πρασίνου.

Την ίδια ημέρα επίσης γράφαμε, πως έχει εξαφανιστεί πινακίδα ΚΟΚ και ένα φωτιστικό του δημοτικού φωτισμού στην οδό Σίφνου στη συμβολή της με την οδό Λαμπροπούλου, από τα φυλλώματα των εκεί δένδρων και καλό θα ήταν να κάνει κάτι η υπηρεσία, πριν συμβεί κανένα σοβαρό ατύχημα.

Με ικανοποίηση είδαμε λοιπόν εχθές το πρωί, συνεργείο του δήμου να επισκέπτεται το σημείο, όπως και ο ίδιος ο κ. Σωτηρόπουλος, να βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια αυτά που περιγράφαμε και κατά πάσαν πιθανότητα θα υπάρξει παρέμβαση του δήμου, μετά το δημοσίευμά μας…

Κάνουμε αναφορά στο συγκεκριμένο και ας αναρωτηθούν ορισμένοι εάν υπάρχει κάτι αρνητικό στην ανταπόκριση του δήμου, στην επισήμανσή μας.

Διότι με το αποτέλεσμα “επισήμανσης εφημερίδας – ανταπόκρισης δήμου”, ποιος βγαίνει κερδισμένος;

Φυσικά ο Δημότης!!!

Όχι όπως συμβαίνει με το σάκο γεμάτο μπάζα που είναι πεταμένος στον πεζόδρομο Διομήδη Κομνηνού επί εβδομάδες και άλλη υπηρεσία του δήμου δεν έχει καταφέρει  να απομακρυνθεί αυτός, όπως επίσης δεν βάζει ένα καπάκι στο φρεάτιο παγίδα στο άλσος ΜΗΤΕΡΑ, βάζοντας σε κίνδυνο τους περιπατητές και κάποια στιγμή θα έχουμε τραυματισμό ατόμου.

Σε αυτήν την περίπτωση τα αρνητικά σχόλια ποιος τα εισπράττει, η εφημερίδα μας ή ο δήμος;;;

Ας αναλογιστούν ορισμένοι το χρέος τους, αποτρέποντας ατυχήματα και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις και να ανταποκρίνονται στις επισημάνσεις της εφημερίδας μας, εφ΄ όσον αυτές είναι προς το συμφέρον των δημοτών…

Απλά πραγματάκια. ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ…