Παρέμβαση του δήμου στο παρτέρι στο πεζοδρόμιο της Ελ. Βενιζέλου

 

Γράφαμε προ δεκαημέρου πως το παρτέρι με τα ελαιόδεντρα, γνωστό και σαν μουσείο “Φυσικής Ιστορίας” είχε θλιβερή εικόνα σε σχέση με εκείνη οκτώ μήνες νωρίτερα.

Λίγες ημέρες από το δημοσίευμά μας, είδαμε τον αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο, υπεύθυνο πρασίνου στην πόλη μας, να επισκέπτεται με έμπειρο εργαζόμενο του δήμου το παρτέρι και να αποφασίζουν το είδος και το μέγεθος της παρέμβασης του δήμου, ώστε να αναστραφεί η εικόνα που παρουσίαζε αυτό και επιεικώς χαρακτηρίζαμε σαν θλιβερή.

Όντως εχθές συνεργείο του δήμου πρωί – πρωί εμφανίστηκε και ξεκίνησε φυτεύματα σε αυτό αποκαθιστώντας την εικόνα του, ενώ αυτά θα συνεχιστούν προφανώς σήμερα.

Με την ευκαιρία έχουμε την εντύπωση πως ένα από τα ελαιόδεντρα χρειάζεται βοήθεια, διότι η ανάπτυξή του σε σχέση με τα υπόλοιπα, έχει μείνει κάπως “πίσω”.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί και την κύρια που μας χαρακτήριζε υπερβολικούς με σχόλιο της, στο τότε δημοσίευμά μας και να της αρέσει η εικόνα που διαμορφώνεται, από την προ δεκαημέρου εμφάνιση του παρτεριού.