Eκλογή Συνέδρων και Δ. Σ. της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. και στην πόλη μας

Μητσοτάκης: Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη παράταξή μας.

Εκλογές διεξάγονται σήμερα για την ανάδειξη συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, καθώς και των προέδρων – διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας.

“Για σημαντική μέρα για τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι το συνέδριο που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες από σήμερα θα αποτελέσει “σταθμό στην πορεία του κόμματος, για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο”.

Στην πόλη μας η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε και συνεχίζεται από το πρωί στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ στην οδό Καλατζάκου. Έως το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 125 άτομα. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

Υποψήφιοι στην πόλη μας για το 9μελες Δ.Σ. είναι οι παρακάτω συμπολίτες μας, με αλφαβητική σειρα:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΥΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Σημειώνουμε πως χρέη Προέδρου στην Τ.Ο. εκτελεί ο κ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ο οποίος προβλέπεται να εκλεγεί Πρόεδρος από το νέο Δ.Σ.

Παράλληλα γίνεται και η εκλογή των 300 Συνέδρων του κόμματος.