Με τεσσάρα η ΑΠΕ φιλοδώρησε τον ΑΤΤΑΛΟ στα Ριμινίτικα, μετά από καλή εμφάνιση.

Διαστάσεις πρωτοφανείς θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι μεταξύ της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και την ομάδα του ΑΤΤΑΛΟΥ, το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, εάν πριν ο Αλ. Μπάκας σημειώσει το πρώτο τέρμα της ομάδας μας στο 45 με κεφαλιά, δεν είχαμε ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΟΚΑΡΙΑ και χαμένο πέναλτι (39) με τον Κατσικογιάννη (δοκάρι).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες μας βρήκαν στόχο και σημείωσαν τρία ακόμα τέρματα με τον Κρητικό στο 61 λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, τον Αλ. Μπάκα πάλι, με εξαιρετικό σουτ στο 72 ΄ για να κλείσει τον χορό των τερμάτων ο Τουφεξίδης στο 89 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η ΑΠΕ πολύ καλή στην ανάπτυξη και με αλληλοκαλύψεις μεταξύ των παικτών της έφτασε εύκολα στην επικράτηση απέναντι σε μία ασθενέστερη αντίπαλο.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με την τελευταία της βαθμολογίας ομάδα της ΑΜΙΛΑΣ, την οποία στον πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει στην έδρα μας με σκορ 6 -1.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μαζμανίδης, Κρητικός (66′ Μπίκος), Κύβελος, Μπάκας Α., Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (58′ Λαδένογλου), Κέσκος, Καραδήμας (66′ Τουφεξίδης), Γκουτίδης (75′ Μπάκας Π.), Γιαννόπουλος (58′ Κοπανάς).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΣΟΥΡΜΕΝΑ …………………………….32
  2. ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ………………31
  3. ΧΑΛΑΝΔΡΙ ………………………………31
  4. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ……………………….. 27
  5. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ……………………23