Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “Απειρωταν” με επιτυχία η κοπή της πίτας του

.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
.
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Αγ. Βαρβάρας.
.
Δεν ήταν απλά μια εκδήλωση, αλλά μια Μεγάλη Γιορτή που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να βρεθούν όλοι μαζί, να χαρούν, να δώσουν ευχές και να ζήσουν στιγμές Παράδοσης.
.
.
Ο κος Παναγιώτης Τσιμογιάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για τη παρουσία τους και τόνισε ότι ο Σύλλογος μετά από 3 χρόνια δύσκολα και σχεδόν χωρίς δράσεις, ελπίζει πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο, με δύναμη, αγάπη και υπομονή.
.
Ο Πατέρας Μελέτιος, εφημέριος στον Προφήτη Ηλία του δήμου μας, ευλόγησε την πίτα και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν τις ανάλογες ευχές τους.
.
Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λάμπρος Μίχος παίρνοντας το κομμάτι της βασιλόπιτας μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του προς το νεοσύστατο και λιγότερο ευεργετημένο έως τώρα σύλλoγό μας, δήλωσε έμπρακτα την στήριξή του για την εύρεση λειτουργικού χώρου στέγασης του συλλόγου.
.
Ο σύλλογος θέλοντας να ευχαριστήσει τη χοροδιδάσκαλό μας, κ. Εμμανουέλα Γεωργούση για την πολύτιμη προσφορά της σε μικρούς και μεγάλους, της προσέφερε συμβολικό δώρο μέσω του παιδικού χορευτικού τμήματος.
.
Ακολούθησαν κεράσματα από τα μέλη του συλλόγου!
.
Ο χορός ξεκίνησε με το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας. Έπειτα τον χορό άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου και ο Δήμαρχος της πόλης μας και ακολούθησε χορευτικά όλος ο κόσμος με πολύ κέφι μέχρι αργά.
.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λ. Μίχο, η κ. Μ. Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας, οι Βουλευτές: κ.κ. Ι. Λοβέρδος, Χ. Καφαντάρη, και Ν. Γιαννακοπούλου.
.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος μας τίμησαν τα μέλη της: κ. Κ. Ζηκόπουλος (πρόεδρος Ηπειρ. Ασπροπύργου) και ο Δ. Σούκης (πρόεδρος Ηπειρ. Χαϊδαρίου).
.
Από το Δήμο μας επίσης μας τίμησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Αλ. Φέγγη, ο κ. Μιχ. Γιάγκας, επικεφαλής Παράταξης & Δημ. Σύμβουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παν. Περάκης και η κ. Τ. Πετράκου και ο κ. Κ. Σαρόπουλος  επικεφαλής παράταξης.
.
Παρευρέθηκε ο Λυκειάρχης του 2ου Λυκείου Αγ. Βαρβάρας, κ. Διον. Βυθούλκας, ο οποίος φιλοξενεί τα χορευτικά μας τμήματα. Η κ Β. Φίλη πήρε το κομμάτι εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας «ΔΡΑΣΗ» του δήμου μας. Από όμορους συλλόγους η κ. Ζηκοπούλου-Καγιά Β. (έφορος πολιτιστικών συνδέσμου γυναικών Ηπείρου Ν. Αττικής) και ο κ. Τσεκούρας Αθ. (αντιπρόεδρος ομοσπονδίας αδελφότητας Καλαμά Ν. Ιωαννίνων).
.
Τέλος, μας επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Δ. Τ. Αθηνών: κ.κ. Ι. Κανελάκης και Ι. Ορφανίδης.
.
Τέλος ευχαριστούμε όλους, Ηπειρώτες-ισσες, αλλά και φίλους της Ηπείρου που με τόσο αγάπη, δημιούργησαν και προσέφεραν στο σύλλογό μας όλα τα Ηπειρώτικα κεράσματα.
.
Τις θερμές μας ευχαριστίες στο μέλος του Συλλόγου μας κ. Παναγιώτου Χρυσόστομο για την βοήθειά του και την ορχήστρα που αφιλοκερδώς έπαιξε για εμάς!
.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ