Ν.Δ. ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας: “Με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας”

Η τοπική μας προχτές το βράδυ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της στο Syntrivani Park παρουσία πλήθους στελεχών αλλά και φίλων παράταξης μας.

Παραβρέθηκαν οι: Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ο Βουλευτής Δυτικής Αθήνας Γιάννης Λοβέρδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Μπάμπης Καραθάνος, η πολιτευτής Δυτικής Αττικής Ουρανία Σαγιάκου, οι υποψήφιοι βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Μπάμπης Καούκης – ΓΣ Ομοσπονδίας Εφοριακών & ΓΓ ΔΑΚΕ Εφοριακών, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Παραβρέθηκαν επίσης οι συνεργάτες του ΑΝ.ΥΠ.ΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοιδη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής ΝΔ Δημητρης Μαυροειδακος, ο συντονιστής ΝΔ Δυτικού Τομέα Αθηνών Σταμπουλης Παναγιώτης, οι πρόεδροι με μέλη των Τ.Ο. ΝΔ Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού και ο Πρόεδρος του Χριστοδούλειο Ίδρυμα Χριστοφορακης Γεώργιος.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Μανώλη Ζερβάκη και σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δημ. Τ. Ο