Συνεχίζεται η διέλευση βαρέων φορτηγών από τους δρόμους της πόλης μας, για να “κόψουν δρόμο” – Ακόμα και από το εμπορικό κέντρο!!!

Δεν έχει σταματημό η διέλευση τριαξονικών και βάλε βαρέων φορτηγών από τους δρόμους της πόλης μας, παρά τίς απαγορευτικές πινακίδες ΚΟΚ, στις εισόδους του δήμου μας.

Συνήθως οι οδηγοί αυτών των φορτηγών προερχόμενοι από την οδό Οριζομίλων ανηφορίζουν την οδό Σίφνου και στα φανάρια Χανίων και Μεγ. Αλεξάνδρου στρίβουν δεξιά προς Αιγάλεω.

Σπανιότερα κινούνται στην οδό Απ. Παύλου και στην Μεγ. Αλεξάνδρου πάλι στρίβουν δεξιά προς Αιγάλεω επίσης.

Για πρώτη φόρα  είδαμε τέτοιο φορτηγό να ανεβαίνει τη Σίφνου και στα φανάρια αντί για στροφή δεξιά να κάνει αριστερά και να πιάνει την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Πέρασε μέσα από το εμπορικό κέντρο της πόλης μας, ώρα 10:30 το πρωί, με τα οχήματα διπλοπαρκαρισμένα στην Ελ. Βενιζέλου και κατευθύνθηκε προς Ιερά οδό, ανενόχλητο…

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κάνουμε λόγο για οχήματα που εξυπηρετούν καταστήματα ή αποθήκες της πόλης μας, αλλά για εκείνα που χρησιμοποιούν την πόλη μας, για να κόβουν δρόμο και έχουν άλλους προορισμούς, αν και στην πρώτη κατηγορία πρέπει να υπάρχει ωράριο…