ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ο Άνθρωπος της πόλης μας, για πάντα

Μετά από 41 χρόνια σαν δημοτικός σύμβουλος και 18 από αυτά Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ έγινε ο άνθρωπος της Αγίας Βαρβάρας.

Τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ τίμησε ο δήμος μας εχθές Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, το οποίο τίμησε και υπηρέτησε με πάθος και πίστη στη δημοκρατική λειτουργία του.

Ακριβώς δύο χρόνια από τον θάνατό του, έδωσε το όνομά του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, σαν  δείγμα ευγνωμοσύνης για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην πόλη μας.

Παρουσία της συζύγου του Γεωργίας, της κόρης του Τόνιας και της εγγονής του Νεφέλης.

Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση με δεκάδες συμπολίτες μας να παραβρίσκονται, όλοι ένοιωσαν ένα ρίγος να τους διαπερνά όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας στην είσοδο, όπως επίσης όταν ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Φέγγη και ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Κυριακόπουλος μίλησαν για εκείνον.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ καθαρός και πρωτοπόρος στην πόλη μας ΠΑΣΟΚΟΣ, κατάφερε εχθές να μονιάσει συμπολίτες μας από διαφορετικά κόμματα, με ευκαιρία την εκδήλωση, αφού όλοι τον εκτιμούσαν και όλοι τον σέβονταν.

Η πινακίδα με το όνομά του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ας γίνει φάρος και να εμπνέει τους σημερινούς και μελλοντικούς δημοτικούς συμβούλους με τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ